Mi a véleményetek a Volánbusz Zrt. Mercedes-Benz eCitaro autóbuszairól?
Kinek mennyire nyerte el a tetszését?
Szerintem a dízelüzemű MB FutureBus sokkal modernebb, dizájnosabb kinézetű, arra lehetett volna alapozni az egészet...
Kíváncsi leszek, hogy ez is a török Conecto minőséget fogja majd hozni, vagy talán még a régi, 2012-2013-as Citaro C2 széria minősége lesz rá jellemző?
#10.
Mi a probléma??
Nekem minden téren tetszik. Műszakilag inkább a "sima" dízel Citarokra hasonlítanak.
Szerencsére nem egy Conecto.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg bírni fogják-e az egész napi üzemet.
De személy szerint a MAN Lion's City 12 E jobban tetszik. :)
#12.
Szerintem nem kértünk az ellenségeskedésedből, emellett túlságosan pesszimista is vagy.
Ma épp ez hiányzik az emberekből, a találékonyság. Ez csak egy tervezet volt, sajnálom, hogy annyira megbántottalak, hogy véletlen komolyan is vetted ;)
A szakmai részére térve, hő és tűzálló műanyag borítás a megoldás, az Ikarus 125 LE mintájára...
Ha csak a hungarista szól belőled, akkor elárulom, hogy kínai az új Ikarus.
Török Conectot ne hasonlíts egy Citarohoz!
Az NCA Conectok is szét akarnak esni egy kátyú után, az MHU Citarok viszont jól tűrik a budapesti utakat még 9 évesen is. Nagyjából olyan kellemes utazni rajtuk ezeken az utakon, mint a 280-as Ikarussal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!