Gáz, elítélendő lefizetni a forgalmi vizsgát?
őszintén megmondom anyagi okokból így fogok tenni. ugyanakkor van bennem lelkiismeret furdalás, hogy nem kéne.
tények: kb. 60-80 ezerrel jobban jövök ki így anyagilag. (mint pl. 4-5 bukással, vagy sok pótórával)
de ha pótórákkal nagy nehezen sikerülne, nem tudnék sokkal többet.
első időszakban mindenképp rövidebb útvonalakon mennék, úgy, hogy a párom mellettem navigál. (szóval ez még a tanulás része lenne)
de! ez annyira kellemetlen nekem, mert szinte mindenki körülöttem, így vagy úgy, de önerejéből tett sikeres vizsgát
nagyon gáz? egyszerűen nem bírom anyagilag tovább
ja: ha valaki nem tudna róla: amiatt így döntöttem az az, hogy a vizsgadíjat közel 3*-ra emelték az elmúlt pár hónapban. plusz még a pótórák... egyszerűen nem lehet megbukni.
de valahogy nem érzem magam bunkónak emiatt, amikor más az ecserin veszi a jogsiját. (a többi vizsgát sikeresen, első alkalmakkor elvégeztem. csak a forgalomhoz nem érzek magamban erőt)
00:24
akkor nem szoktál a fővárosban vezetni. a kanyart nem rendes kereszteződésekre értettem. de csak a kerületben kapásból tudok mondani legalább 3 helyet, ahol 40, ill. 20 km/h-ás korlátozás van. az meg alap, h ha nem belátható a kanyar íve, akkor nem 50-nel száguldasz közterületen, pont az olyan barmok miatt, akik előznek, vagy a gyalogos, aki figyelmetlen!
11:43
Képzeld el nekem a KRESZ is sikerült, bár suli alatt voltak az órák így nem tudtam tanulni, de a vizsgára nagyon begyakoroltam a programon. És forgalmi előtt is gyakoroltam átnéztem az elsőbbséget még a könyvet is majdnem megvettem, hogy jó lesz az még.
De mondom nekem sem sikerült volna, ha nem áldozok rá annyi pénzt és időt a plusz órák miatt. De akkor sem lehetetlen megcsinálni ez csak egy kúrva vezetés milliók vannak az utakon ebben a pillanatban is. És nem egy bonyolult dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!