Gáz, elítélendő lefizetni a forgalmi vizsgát?
őszintén megmondom anyagi okokból így fogok tenni. ugyanakkor van bennem lelkiismeret furdalás, hogy nem kéne.
tények: kb. 60-80 ezerrel jobban jövök ki így anyagilag. (mint pl. 4-5 bukással, vagy sok pótórával)
de ha pótórákkal nagy nehezen sikerülne, nem tudnék sokkal többet.
első időszakban mindenképp rövidebb útvonalakon mennék, úgy, hogy a párom mellettem navigál. (szóval ez még a tanulás része lenne)
de! ez annyira kellemetlen nekem, mert szinte mindenki körülöttem, így vagy úgy, de önerejéből tett sikeres vizsgát
nagyon gáz? egyszerűen nem bírom anyagilag tovább
ja: ha valaki nem tudna róla: amiatt így döntöttem az az, hogy a vizsgadíjat közel 3*-ra emelték az elmúlt pár hónapban. plusz még a pótórák... egyszerűen nem lehet megbukni.
de valahogy nem érzem magam bunkónak emiatt, amikor más az ecserin veszi a jogsiját. (a többi vizsgát sikeresen, első alkalmakkor elvégeztem. csak a forgalomhoz nem érzek magamban erőt)
csak akkor nem lesz mellettem, amikor már 100%-ban biztos leszek magamban. így nem fogok beléd menni.
egyébként nem az olyan típusú emberek okozzák a balesetek többségét,akik pl kevésbé rutinos vezetők (nem is megyek bele, hogy mi van az idős emberekkel, a rutinból kiesettekkel, szemben velem. lehet, hogy én már jobban vezetek náluk? pedig nekik van jogsijuk)
hanem 160.al száguldozó friss jogsis fiatalok például. nem hiszem, hogy én 40-el a városban a boltig meg vissza.
azért jó lenne, ha mindenki magába is nézne egy kicsit, mielőtt lehurrog. ahelyett, hogy tanácsot adna. így is megvisel lelkileg ez az egész.
plusz: vicces:
órán sokszor ha volt veszélyhelyzet, egyiket sem én teremtettem.
belejönnek a seggembe, mert túl lassú vagyok nekik. megelőz, aztán befékez előttem. jobbról előz, stb, stb. jobban betartom a kreszt, mint amiket látok az úton. :) ez a röhej.
szia! nő vagyok. te meg tuti pasi vagy, hogy előítéleteid vannak a női vezetőkkel. :P mert, láttál vezetni? nem lehet, hogy jól vezetek, csak nem vagyok elszállva magamtól? ez nem elképzelhető?
27L, igen, jól sejtetted. bár, azt hiszem a leírás is sugallta. (nyilván nem a férfit fogja tanítani a már jogosítvánnyal rendelkező felesége. bár biztos van ilyen is)
"elyzetbe hogy majdnem baleset lett a vége.Kanyarban való előzés"
Mert úgy mész mint egy százéves mankós csiga, nem csoda, hogy nem bírjuk idegekkel.
18:08-nak!
rosszul olvastad. szemből jött a szabálytalankodó, aki a szabályosan közlekedő sávjában előzött! kanyarban eleve mindig záróvonal van, mégpedig okkal.
továbbá: kanyarban rendszerint sebességkorlátozás van. előzéshez kb 10km/h-val nagyobb sebesség kell, tehát ha a kanyarban 20-30 km/h a korlát, akkor elég érdekesen néz ki az előző fazon km-órája!
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!