Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Gáz, elítélendő lefizetni a...

Gáz, elítélendő lefizetni a forgalmi vizsgát?

Figyelt kérdés

őszintén megmondom anyagi okokból így fogok tenni. ugyanakkor van bennem lelkiismeret furdalás, hogy nem kéne.

tények: kb. 60-80 ezerrel jobban jövök ki így anyagilag. (mint pl. 4-5 bukással, vagy sok pótórával)

de ha pótórákkal nagy nehezen sikerülne, nem tudnék sokkal többet.

első időszakban mindenképp rövidebb útvonalakon mennék, úgy, hogy a párom mellettem navigál. (szóval ez még a tanulás része lenne)

de! ez annyira kellemetlen nekem, mert szinte mindenki körülöttem, így vagy úgy, de önerejéből tett sikeres vizsgát

nagyon gáz? egyszerűen nem bírom anyagilag tovább

ja: ha valaki nem tudna róla: amiatt így döntöttem az az, hogy a vizsgadíjat közel 3*-ra emelték az elmúlt pár hónapban. plusz még a pótórák... egyszerűen nem lehet megbukni.

de valahogy nem érzem magam bunkónak emiatt, amikor más az ecserin veszi a jogsiját. (a többi vizsgát sikeresen, első alkalmakkor elvégeztem. csak a forgalomhoz nem érzek magamban erőt)

2010. jún. 24. 14:28
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Hogy gáz e? Hát én nagyon elítélem ezeket.... A párom majd oktat... Miért ő oktató? Ne haragudj, de sztem az nem ugyanaz, mintha megtanulnál vezetni egy oktatónál... Másik az, hogy amikor nem lesz melletted akkor belém jössz, összetöröd a kocsimat meg engem is... Van családod? A fiatalokra mondják, hogy felelőtlenek... Akkor ez mi? Gondold csak el, ha a te családodat ÖLNÉ meg egy ilyen aki lefizette a vizsgabiztost, és ez ki is derülne róla... te nem lennél ideges? Nem ítélnéd el? Ezen kéne elgondolkozni. Nekem még csak 1 éve van jogsim. A kocsimat apától kaptam, de minden vizsgám elsőre sikerült, meg lehet csinálni. Sosem ült mellettem, hogy navigáljon, közel 50.000!!!! km-t vezettem le 11 hónap alatt! Azokat, akiknek sikerült és a friss jogsi miatt apa/anya melléül az más, legalább az már tud valamennyire!!!!(közel nem tökéletesen!!!), mert a vizsgabiztos úgy gondolta...
2010. jún. 24. 14:54
 12/34 anonim ***** válasza:
még el se mentél forgalmira, ráérsz akkor parázni, ha megbuktál...
2010. jún. 24. 14:58
 13/34 A kérdező kommentje:

csak akkor nem lesz mellettem, amikor már 100%-ban biztos leszek magamban. így nem fogok beléd menni.

egyébként nem az olyan típusú emberek okozzák a balesetek többségét,akik pl kevésbé rutinos vezetők (nem is megyek bele, hogy mi van az idős emberekkel, a rutinból kiesettekkel, szemben velem. lehet, hogy én már jobban vezetek náluk? pedig nekik van jogsijuk)

hanem 160.al száguldozó friss jogsis fiatalok például. nem hiszem, hogy én 40-el a városban a boltig meg vissza.

azért jó lenne, ha mindenki magába is nézne egy kicsit, mielőtt lehurrog. ahelyett, hogy tanácsot adna. így is megvisel lelkileg ez az egész.

2010. jún. 24. 15:03
 14/34 A kérdező kommentje:
14:58 igazad van, lehet, hogy teszek 1, vagy két próbát, aztán meglátom.
2010. jún. 24. 15:04
 15/34 A kérdező kommentje:

plusz: vicces:

órán sokszor ha volt veszélyhelyzet, egyiket sem én teremtettem.

belejönnek a seggembe, mert túl lassú vagyok nekik. megelőz, aztán befékez előttem. jobbról előz, stb, stb. jobban betartom a kreszt, mint amiket látok az úton. :) ez a röhej.

2010. jún. 24. 15:07
 16/34 anonim ***** válasza:
én is átmnetem elsőre. Amúgy tuti nő vagy azok ilyen fakezűek, hogy csak csúszópénzzel tudnak átmenni.
2010. jún. 24. 15:34
 17/34 A kérdező kommentje:

szia! nő vagyok. te meg tuti pasi vagy, hogy előítéleteid vannak a női vezetőkkel. :P mert, láttál vezetni? nem lehet, hogy jól vezetek, csak nem vagyok elszállva magamtól? ez nem elképzelhető?

27L, igen, jól sejtetted. bár, azt hiszem a leírás is sugallta. (nyilván nem a férfit fogja tanítani a már jogosítvánnyal rendelkező felesége. bár biztos van ilyen is)

2010. jún. 24. 15:37
 18/34 anonim ***** válasza:
A 15.34 válaszolónak én is nő vagyok és képzeld mit ad isten mindenből átmentem elsőre.És képzeld hogy én eddig mindig a hülye fakezű pasik miatt kerültem az úton olyan helyzetbe hogy majdnem baleset lett a vége.Kanyarban való előzés úgy hogy a tuskója majdnem leszorított mert persze szemből jöttek és úgy hogy a gyerekem ott ült mögöttem,elsőbbség meg nem adása soroljam még?Ne fáradj a frappáns válasszal mert magasból teszek rá.Egyébként a párom is ezen gondolkozik most hogy fizet mert a múltkor a vizsga végén nagyon kérdő tekintettel nézett rá a vizsga biztos de mikor látta hogy a párom nem reagál azt mondta hát sajnos most ez a vizsga nem sikerült.Vajon miért??????.
2010. jún. 24. 16:45
 19/34 anonim ***** válasza:

"elyzetbe hogy majdnem baleset lett a vége.Kanyarban való előzés"

Mert úgy mész mint egy százéves mankós csiga, nem csoda, hogy nem bírjuk idegekkel.

2010. jún. 24. 18:08
 20/34 anonim ***** válasza:

18:08-nak!

rosszul olvastad. szemből jött a szabálytalankodó, aki a szabályosan közlekedő sávjában előzött! kanyarban eleve mindig záróvonal van, mégpedig okkal.

továbbá: kanyarban rendszerint sebességkorlátozás van. előzéshez kb 10km/h-val nagyobb sebesség kell, tehát ha a kanyarban 20-30 km/h a korlát, akkor elég érdekesen néz ki az előző fazon km-órája!

24/n

2010. jún. 24. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!