Gáz, elítélendő lefizetni a forgalmi vizsgát?
őszintén megmondom anyagi okokból így fogok tenni. ugyanakkor van bennem lelkiismeret furdalás, hogy nem kéne.
tények: kb. 60-80 ezerrel jobban jövök ki így anyagilag. (mint pl. 4-5 bukással, vagy sok pótórával)
de ha pótórákkal nagy nehezen sikerülne, nem tudnék sokkal többet.
első időszakban mindenképp rövidebb útvonalakon mennék, úgy, hogy a párom mellettem navigál. (szóval ez még a tanulás része lenne)
de! ez annyira kellemetlen nekem, mert szinte mindenki körülöttem, így vagy úgy, de önerejéből tett sikeres vizsgát
nagyon gáz? egyszerűen nem bírom anyagilag tovább
ja: ha valaki nem tudna róla: amiatt így döntöttem az az, hogy a vizsgadíjat közel 3*-ra emelték az elmúlt pár hónapban. plusz még a pótórák... egyszerűen nem lehet megbukni.
de valahogy nem érzem magam bunkónak emiatt, amikor más az ecserin veszi a jogsiját. (a többi vizsgát sikeresen, első alkalmakkor elvégeztem. csak a forgalomhoz nem érzek magamban erőt)
Szerintem valamennyire gáz, de ne törődj.
én sem akartam fizetni annak idején, de az oktatóm meggyőzött, hogy hiába tudok jól vezetni a vizsgabiztosok korruptak. Viszont mindenképpen buktatniuk kell valakit, hogy ne legyenek gyanúsak. És nyílván olyat fog buktatni, aki nem fizetett. Én ezért fizettem. Kicsit szarul éreztem magam emiatt, de ez volt a jó megoldás.
egyik haverom velem együtt vizygázott. Ő nem akart fizetni. Kétszer meg is húzták. Harmadszorra fizetett és átment.
szomorú, de ez van.
sok sikert
most hányszor buktál forgalmin?
vizsgadíjat nem szokás ennyire emelni, én 3x mentem, és nem volt ilyen, sztem téged b@sznak át...mondd meg, h nincs pénzed többször menni, és inkább feladod;) idősebb tesómat akkor rögtön átengedték forgalmin:/ és ő sem rossz sofőr :/
ha megvágnak, az okkal is történhet viszont, és tanulhatsz belőle.
engem pl. elsőre azért vágtak meg, mert lámpánál megállás előtt mondták, balra kanyarodjak majd, így én indexet kivágtam és a felezővonal fele manővereztem, ami viszont visszakattant. és nem vettem észre..:P eléggé izgultam:)
ha meg 3x buktál forgalmin, alkalmasságira is küldenek!
én nem fizettem és elsőre átmentem. Úgyhogy ez nem ilyen egyértelmű. Ismerős aki oktatóként dolgozik autósiskolában, mondta hogy sokszor az oktatók teszik el a pénzt, nem is kapja meg a vizsgáztató.
Nem tudom én elvből nem fizetek semmiért.
egy csomóan ezt teszik, nyugi!
de honnan tudod, hoghy nem mész át a vizsgán?
hát, szóval valamennyire az.
de igen: sajnos a vizsgadíjat 3700-ról 11000-re emelték. nem vertek át, ez központilag van meghatározva.
olyat aki elsőre ment át, nem ismerek. 4-5 az átlag, ezért írtam. annyira nem megy rosszul és nem vagyok az a gátlástalanul száguldozó sem, csak úgy érzem, a sikeres vizsgához még kevés a tudásom. de annyit is érzek magamban, ha lenne jogsim és pár begyakorolt útvonalon mennék sokszor, akkor ezt a tudásomat tudnám fejleszteni és az már ingyen van. (most 4000 egy alkalom, fizetésem meg nettó 80 000)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!