Volt már valaha autóbaleseted?
2 eves friss jogsim volt.
- Koruton megtalaltam 5km/h sebesseggel dugoban a bmw lokharitojat. Kek sargat kitoltottuk. Felujitottam cascora a kocsim elejet, pedig csak egy diszracs csere kellett volna. Bmwnek mondtam, vigye Becsbe szalonban csinaltassa meg a kontomra.😉
- cserebe azt kaptam a sorstol, hogy 51- es uton egy tuliskolazott belenk rongyolt elozes kozben 121-el, abs el. Szerv ismeros. Kozom nem volt a balesethez.en vittem el a balhet. Otszor csapodtunk, majd az utolso utkozes utan emlekezet kieses, 360 fokban megfordulva az arokban ebredtem a roncsban, fejjel lefele.
Sertetlenul usztuk meg, karc nelkul. Kocsi helyszinen total karra itelve.
Karomban az 1,5 eves lanyom uvolt...
Az indok az volt, hogy nyugdijazott szerv, feknyom nem volt, en vagyok a hibas.
Az ilyennek kivanom, hogy ugy fekudjon le aludni, amig el, hogy eszebe jutok, ahogy az eletunkre tort!!!
Nem lett soha megjavitva a kocsi, de ez a legkisebb traumank azota.
- mult honapban 2km/h sebesseggel megtalaltam egy xsara lokharitojat. A helyszinen adtam 30 ezret a lokharito teljes szinre fujasaert. Ezuton is elnezest kerek, hogy megkoccoltam!
- a sors azzal jutalmazta jofejsegemet, hogy mult heten egy suzukis no nem ismeri a "jobbra kisivben,balra nagy ivben" kanyarodas szabalyat, es ugy gondolta, leviszi a zsiruj gyari lampamat, elso lokharito karcolassal. Utana meg neki allt feljebb! Mint kiderult ennek a pic×anak is van csokosa a kapitanysagon. Ugyhogy hiaba volt hul×e, kaptam helyszini birsagot, es el kellett ismernem , hogy en nem tudok kanyarodni foutrol alarendeltre.
Most az uj kombim elejet ujra fujatom, kap angel eyest, es most minden kozlekedni nem tudonak uzenem: beszereztem egy pajszert is, csokos ide vagy oda. Es egy fedelzeti kamerat, es vagy egyiket fogom hasznalni vagy a masikat!!! 120 e kmt vezettem le belfoldon 2 ev alatt. Halkan hozzateszem. Ket havonta megyek olaj cserere.
Nekem kettő volt. Nekimentem a parkolóházban egy oszlopnak. A legfelső szinten egy lámpaoszlop alján lévő kiálló résznek. A hátsó sárvédőm behorpadt elég rendesen. Itt másik autó nem volt érintett.
Megálltam a sárgánál és pár másodperc múlva hatalmas csattanás, a mögöttem jövő belémjött hátulról. A másik autó eleje totálkáros lett, nekem csak kicsit horpadt be a hátsó lökhárítóm. Hivatalosan vétlen voltam, de én is hibásnak éreztem magam. Szerintem át kellett volna menjek azon a sárgán, de a mögöttem jövőnek már egyértelműen piros lett volna és még át akart jönni utánam.
Nem sérült meg senki szerencsére, pedig elég nagy volt az ütközés, kb. 50-nel mehetett. Mindkét eset után meg lett javítva az autóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!