Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek meg lesz valaha a...

Szerintetek meg lesz valaha a jogsim? Mit tegyek ha nagyon el vagyok kenődve?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves lány vagyok. A történetem röviden annyi, hogy tavasszal el kezdtem a jogsit és hát olyan oktatót választottam,aki semmire nem tanított meg, és sokan buktak nála. Átmentem másik oktatóhoz. Rengeteg pénzem van már benne de megérte, mert a mostani oktatóm egy nagyon aranyos, türelmes ember és 2 hét alatt rengeteg mindenre megtanított, igazából mostanra tanultam meg rendesen vezetni, érezni a kocsit, a kuplungot. De sajnos hamar eljött a vizsga ideje mert mielőtt átjöttem volna ide már a régi oktatóm ki írt na mind1.

Eszméletlen hü.lyeségeket csesztem el legjobban a félelem miatt amit minél jobban irányítani akartam annál kevésbé ment , és a szívem a torkomba dobogott . + ami még baj hogy nem ismerem a várost. Most a google térképet nézegetem és néhány dolog leesett már. Na tehát tegnap megbuktam a bukás oka a lasuskodásom , a totózgatás a sávoknál és rettegtem hogy rossz sávba érkezem de olyan rossz,hogy ilyeneket elrontottam meg a szegélyen mentem még ezt is elnézte a vb majdnem átmentem :( elvagyok szomorodva bele vagyok betegedve szivem szerint megölném magam.

2014. aug. 18. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"szivem szerint megölném magam."

Ha meg ilyen "tudással" megkaptad volna a jogsit, akkor meg másokat öltél volna meg előbb-utóbb!!!

2014. aug. 19. 00:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazad van de erről nem tehetek. Tegnap olyan jol ment. A vb is mondta h jó volt de nagyon félénk vagyok, és hogy ez meg lesz ha még veszek néhány órát. Amúgy szerintem nem vagyok közveszélyes és már vezettem itthon is anya szerint is jól megy. Amúgy elhiheted vannak nagyon tapasztalt sofőrök akik hatalmas baleseteket csinálnak-pl. a saját nagyapám még fiatalon ,20 év vezetés után ütközött össze vkivel, mert piásan kocsiba ült. Tehát tudom, van hibám bőven de mást soha nem sodortam bajba.
2014. aug. 19. 00:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, de a leírás alapján nem vagy béna, csak félsz s még nem vezettél eleget :)

Mi a párommal eszméletlenül sok órát vettünk motorra, ő pedig autóra is (nekem arra nincs jogsim, de őt is pokolian zavarta, hogy az autó nem motor :D), de egyszer csak belejöttünk, annyira mindenképpen, hogy eljussunk A-ból B-be s még útakadályt se képezzünk, mint oly sok autós (ami pedig még mindig jobb, mint vakmerőn veszélyeztetni másokat, bár vannak a kanyarban igen lassú, egyenesben előzgetősek, akiket nem szeretek, de már nagyon eltértem a témától).

Ennyire ne kenődj már el, rengeteg embernek nem megy elsőre. Vannak izgulósak vagy lassúk, az még nem jelenti azt, hogy később se megy. Annyian levizsgáznak, nem a jogsi az az irdatlan nagy kihívás, ha nincs valami nagy pszichés, szellemi vagy testi bajod :D Fel a fejjel!

2014. aug. 19. 01:24
 4/8 anonim ***** válasza:

‘’ még fiatalon ,20 év vezetés után ‘’ :D

ne parazz, en is be voltam xarva :D meg is buktam, utanna meg lett, fel a fejjel :)

2014. aug. 19. 08:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató választ. Egész éjjel nem aludtam, gyomor idegem van :(
2014. aug. 19. 08:34
 6/8 A kérdező kommentje:
’ még fiatalon ,20 év vezetés után' ezt úgy értettem, hogy kb. 40 éves lehetett :) 60-hoz képest fiatal.
2014. aug. 19. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,Király Linda is belesült a himnuszba,mert sokan nézték..

Ne parázz annyira rá,mást nemtudok javasolni.

2014. aug. 20. 21:47
 8/8 anonim válasza:

Ne fél. Nézd át ujra a kreszt, és szerintem szólj az oktatónak hogy nem ismered a várost kérd meg hogy navigáljon. Nem kell elkederedni mert nem mész át. amit elrontottál a vizsgán azt nézdt át jól és ne idegeskedj. Tudom könnyű mondani, de próbálj, higgatt lenni. Kérly meg valakit hogy menjen végig veled a városon hogy lásd mit hogyan csinál stb.

Előre is sok sikert kívánok!

2014. szept. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!