Szerintetek meg lesz valaha a jogsim? Mit tegyek ha nagyon el vagyok kenődve?
Sziasztok. 18 éves lány vagyok. A történetem röviden annyi, hogy tavasszal el kezdtem a jogsit és hát olyan oktatót választottam,aki semmire nem tanított meg, és sokan buktak nála. Átmentem másik oktatóhoz. Rengeteg pénzem van már benne de megérte, mert a mostani oktatóm egy nagyon aranyos, türelmes ember és 2 hét alatt rengeteg mindenre megtanított, igazából mostanra tanultam meg rendesen vezetni, érezni a kocsit, a kuplungot. De sajnos hamar eljött a vizsga ideje mert mielőtt átjöttem volna ide már a régi oktatóm ki írt na mind1.
Eszméletlen hü.lyeségeket csesztem el legjobban a félelem miatt amit minél jobban irányítani akartam annál kevésbé ment , és a szívem a torkomba dobogott . + ami még baj hogy nem ismerem a várost. Most a google térképet nézegetem és néhány dolog leesett már. Na tehát tegnap megbuktam a bukás oka a lasuskodásom , a totózgatás a sávoknál és rettegtem hogy rossz sávba érkezem de olyan rossz,hogy ilyeneket elrontottam meg a szegélyen mentem még ezt is elnézte a vb majdnem átmentem :( elvagyok szomorodva bele vagyok betegedve szivem szerint megölném magam.
"szivem szerint megölném magam."
Ha meg ilyen "tudással" megkaptad volna a jogsit, akkor meg másokat öltél volna meg előbb-utóbb!!!
Nem tudhatjuk, de a leírás alapján nem vagy béna, csak félsz s még nem vezettél eleget :)
Mi a párommal eszméletlenül sok órát vettünk motorra, ő pedig autóra is (nekem arra nincs jogsim, de őt is pokolian zavarta, hogy az autó nem motor :D), de egyszer csak belejöttünk, annyira mindenképpen, hogy eljussunk A-ból B-be s még útakadályt se képezzünk, mint oly sok autós (ami pedig még mindig jobb, mint vakmerőn veszélyeztetni másokat, bár vannak a kanyarban igen lassú, egyenesben előzgetősek, akiket nem szeretek, de már nagyon eltértem a témától).
Ennyire ne kenődj már el, rengeteg embernek nem megy elsőre. Vannak izgulósak vagy lassúk, az még nem jelenti azt, hogy később se megy. Annyian levizsgáznak, nem a jogsi az az irdatlan nagy kihívás, ha nincs valami nagy pszichés, szellemi vagy testi bajod :D Fel a fejjel!
‘’ még fiatalon ,20 év vezetés után ‘’ :D
ne parazz, en is be voltam xarva :D meg is buktam, utanna meg lett, fel a fejjel :)
Ne aggódj,Király Linda is belesült a himnuszba,mert sokan nézték..
Ne parázz annyira rá,mást nemtudok javasolni.
Ne fél. Nézd át ujra a kreszt, és szerintem szólj az oktatónak hogy nem ismered a várost kérd meg hogy navigáljon. Nem kell elkederedni mert nem mész át. amit elrontottál a vizsgán azt nézdt át jól és ne idegeskedj. Tudom könnyű mondani, de próbálj, higgatt lenni. Kérly meg valakit hogy menjen végig veled a városon hogy lásd mit hogyan csinál stb.
Előre is sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!