A mentősök alapból így közlekednek?
Múlt héten mentem Budaörs felé. Előttem haladt egy mentő, amely NEM használt megkülönböztető jelzést. Tehát előttem haladt, amint kiértem Pestről,azonnal gyorsítani kezdett és olyan 130-as tempóban előzgetett. Én mentem 100-al, de hamar eltűnt, úgyhogy ebből kifolyólag 130-al biztosan repesztett.
Nyílván tudom, hogy a mentősök jó sofőrök és megtudják választani a sebességet. De ez természetes, hogy megkülönböztető jelzés nélkül így közlekednek? Én látok kevés mentőt? Vagy csak éppen így volt kedve vezetni?
Igen, csakhogy vannak azok az emberek, akik meg csökkentenék. Meg szerintük elég a 130-as korlát pályára. És ezekkel nem tudsz erről vitatkozni. Bár szerintem józan eszű ember nem is vitatkozik ezen. Az okosabbik ráhagyja a másikra.
Én is így voltam ezzel sokáig, hogy ez a 90-es korlát nevetséges. Meg a 130. Csak néhány ember elég komoly stílusban nyilvánult meg.
Én a 90-es korlátot 110-re növelném. Autópályán pedig eltörölném. Persze tennék bele 80-as, 100-as korlátokat. Ahol nagyobb a forgalom. De szerintem van olyan jó minőségű út, mint németben.
Nem értem
Írod Pestről értél ki. Hát eddig vágom mert ha budat pestnek veszed akkor érthető. De ott hogy tudott 130al menni ? 3 mert ha van Budaörs és Bp között felgyorsitott ott 130 ra 2 méteren és elozgetett ?
Igen, sokan nincsenek tisztában a képességeikkel.
Én bevezetném az autósoktatásba azt is, hogy gyerünk fel a pályára, aztán hadd lám, hogy tudod 100 felett uralni a kocsit. Ha én lennék az oktató még 140-150-ig is engedném neki, hogy tapossa, aztán meggyőződök róla, hogy tudja e magabiztosan uralni az autót, avagy se.
Azért azt észrevenni valakin, hogy elég magabiztos e vagy se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!