A Cross-motorosok (vagy valami olyasmik) miért nem lassítanak ha a földúton lovasok is közlekednek? Szórakozásból?
A krosszmotorosok tevékenysége nagyrészt teljesen illegális.
Tudod hogy egy rendszám nélküli krosszmotorral hol közlekedhet a hülyegyerek?
Zárt pályán, mentőautós felügyelettel.
Indokold már meg, hogy miért kellett volna lassítani a motorosoknak? Mert jöttek a lovasok?
Gondolom Ti sem lassítottatok amikor jött a motorosok.
Egál. :D
Nem értem.
Írod, hogy nem az úton lovagoltatok, hanem az árok mellett. Akkor mit zavar, hogy mi történik az úton?
A lovas megy ahol akar, a járművek pedig az úton.
Mi itt a probléma?
Én azt hittem, az alap, és már az általánosban elsajátított ismeret, hogy a ló menekülő állat. Nem kifejezetten szeretik, ha valami nagy berregő izé kétszázzal elszáguld mellettük.
Nem tudtunk távolabb menni az úttól, mert ott volt az árok, benne vízzel, szóval már a saját biztonsága érdekében is lassíthatott volna, mert akár őt is eltaposhatták volna a megriadt lovak.
Amúgy meg ez nem valami főút volt, hanem egy kis erdei földutacska, szóval miért ne mehetnénk rajta. Fák közt nem lehet vágtázni.
Ja és nem egál, mert bárki közeledik szemből, az a szabály, hogy mi azonnal visszafogjuk lépésbe a lovakat, akkor is ha csak egy gyalogos jön.
És amúgy bocsi, hogy feltettem ezt a kérdést, így utólag nem is tudom, miért...
Kicsit ideges voltam na. Egy kislány most jött ki velünk életében először terepre, és annyira örült, hogy ő már idáig eljutott a lovaglásban, erre őt ledobta a ló, az enyém vágtázni kezdett, a másik kettő meg be az árokba.
És nem is arról volt szó, hogy mindentől megijedő, ideges lovakon ültünk. Na szóval bocsi, kicsit ideges lettem. Máskor türtőztetem magam. :)
Szóval, eljutottunk arra a következtetésre, hogy a galád motorosok veszélyt jelentenek a lovasokra. Lásd a végeredményt, egy kislány lesett, és több ló bepánikolt.
Gondolom hasonló történt volna, ha alacsonyan elhúz egy mezőgazdasági repülőgép, vagy elítélhető módon egy kombájn -éppen azon a mezei úton- megy hazafelé az aratásból.
Akkor most ne legyen se motorozás, se permetezés se aratás -semmi közlekedési eszköz- ahol Ti lovagoltok?
Ugye nem ez az álmod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!