Autópályán besorolás elmulasztása?
Ha autópályán megyek és nem tudom előre hogy hol kell letérnem róla, ezért figyelem a táblákat, de a külső sávban dugó van és amikor ki van táblázva az én lehajtóm, akkor már áll a kocsisor és nem tudok besorolni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
A következő lehajtó meg már fizetős...
nem pontoztam le senkit (eddig), de szerintem a #20 megérdemli.
Hány méterre vannak előre kitáblázva az egyes lehajtók?
1000 méter... van ahol 1500méter
nagyobb csomópontok km pontosan ki vannak írva a táblákon is szóval elég vaksinak kell lennie az embernek, hogy ne lássa.
Én nagyon ritkán használok gps-t, és mégsem tévedtem el még sosem, pedig sokszor mentem az M0-án és sok lehajtón jöttem már le kezdve M3, M5, ferihegy, csepel...
1000 méter? Jó.
Te előre látsz 500 métert?
Ha ez a normális, én tényleg vaksi vagyok.
Ne haragudj, de miért kellene előre belátnod kilométerek? Látod a táblán, hogy 5km múlva érsz a célodhoz. Mész előre egy keveset, látod, hogy dugó van. Akkor mit gondolsz hol lesz a dugó eleje? Nem tudom elhinni, hogy ennyi előrelátás nincs benned...
De a másik meg az, hogy ha dugó van, akkor az összes sáv érintett, szóval a dugóban állva nem fogsz csak úgy elmenni a lehajtód mellett.
27-es azt én megnézem, hogyha te 20-30 km/h-ra lassítassz csak azért, mert be szeretnél dúródni a másik sorban, és valaki 130-cal beléddurran, hogy magyarázod meg, hogy nem volt meg a követési távolság, ő a hibás...ha mennél legalább 90-100-zal, és ő 130-al belédmegy, az nagyon más. ha te 20-30-cal mész, előtted meg nincs senki, akkor te indokolatlanul haladtál lassan...rendőr is azt fogja mondani, hogy van a sornak vége is, ott kellett volna besorolni.
soha nem értem én azokat sem, akik látják a sort, de ők pont ilyen mentalitással mennek tovább, hogy há a negyedik majdcsak beenged...jah, vagynem, és akkor mit csinálsz, megállsz a belső sávban, utána meg próbálod kihozni a dolgot úgy, hogy valaki belédmegy, ő a hibás...
és komolyan mondom ilyen emberek között vezetek...vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!