Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akik 30-al tötyögnek -minden...

Akik 30-al tötyögnek -minden ok nélkül-, ők rosszindulatból csinálják?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 16:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

Tedd azt nyugodtan. Majd mikor a BMW-s letol, kiugrik és agyonver majd felkerülsz a YT toplistára akkor ne sírjon a szád és vigyorogj szépen.

Vagy mikor valaki beléd megy, leelőz de félreméri a helyzetet és letol, mert te feleslegesen feltartottad a forgalmat akkor ne szaladj sírva a biztosítóhoz.

Még mindig ti vagytok a legveszélyesebbek a hülyeségetekkel, mert a száguldozó az egyedül van, az anyatetű viszont 30 másik autót kényszerít felesleges manőverekre, állít fel felesleges akadályt és ingerli feleslegesen az amúgy is feszült autósokat.

És az út még mindig közterület, még mindig közös, még mindig nem egyedül vagy rajta és ne ma tied, tehát felveszed szépen a forgalom ritmusát vagy pedig mélyen kussolsz ha valaki egyszer ledózerol érte. De tudjuk jól hogy nem fogsz, te leszel a világon a legjobban felháborodva érte, ismerjük...

2017. ápr. 30. 11:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk ma kerestem egy címet és én is lassan mentem, de kitettem az indexet jobbra és le mentem az út szélére, de nem a padkára, csak a szélén voltam. Meg akkor is lassan megyek ha parkolót keresek, bár akkor is kinn van az index, hogy lássák mit akarok.
2017. ápr. 30. 13:52
 23/24 anonim ***** válasza:

"Lehet még hideg a motorja, és azért óvatos. Nem mindenki akarja kitaposni az autóját 100.000 km alatt"

Én azért nem tegnap kezdtem autózni, de ilyet még nem hallottam, hogy 30 - cal kellene menni, nehogy "kitapossam" az autót. Nyilván nem forgatom tiltásig hidegen, de nehogy már tönkretegye az 50 - es tempó, akár -25 fokban is a motort. Állítom többet árt a motornak ilyen esetben a 30 mint az 50.

Aki komolyabb forgalmi ok hiányában 30 - cal egerészik, az nyaljon .zart. Amúgy meg ki kell kerülni a francba az ilyen sügért.

2017. ápr. 30. 18:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Hideg motorral nem lassan kell menni, csak nem kell nagy gázzal gyorsítani. 90-es tempóig kényelmesen fel lehet gyorsítani hideg motorral
2017. ápr. 30. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!