Akik 30-al tötyögnek -minden ok nélkül-, ők rosszindulatból csinálják?
Ha én lakott területen belül 30-al megyek akkor
A - az út nem túl belátható, sürün van fával vagy bokrokkal telepítve így ha bármikor kiszalad elég valaki/valami akkor nem tudok időben megállni
B - túl sok időm van mert mondjuk túl korán indultam el az orvoshoz és nem akarok a váróban 15-20 percet várni, inkább a forgalomban faragok le az időből
C - gondolom a te autódban is van kormány és ki tudsz kerülni
na igen a műszaki hibát kifelejtettem...
habár ez már manapság ritka.
régi autóval még lehet menni műszaki hibával is azonban sok új autó letilt aztán be sem tudod indítani
Eddig azt hittem, hogy a többség, aki feltartja a forgalmat egyszerűen csak balf@şz a vezetéshez.
Az itt olvasott kérdésekre adott válaszok alapján, sajnos ezek az emberek tudatosan akadályozzák a forgalmat. Mert ők így ütik el az időt, mert spórolnak az üzemanyaggal, mert szerintük így biztonságos, stb...
Ezek után, ha valaki a jövőben indokolatlanul töketlenkedik előttem, azt le fogom dudálni a fenébe.
Megértésüket köszönöm!
Igazad van 5-ös válaszoló!
Nagyon erős autó kell ami meg tud előzni egy 30km/h-val tötyögő autóst!!!!
Szinte lehetetlen leküzdeni azt a 20km/h-s sebességkülönbséget és akkor még nem is említettem a 30km/h-nál jelentkező hatalmas légellenállást ami dobálja a kocsidat jobbra-balra!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!