Akik 30-al tötyögnek -minden ok nélkül-, ők rosszindulatból csinálják?
Nyilván, ha szemből nem jön senki, akkor megelőzöm. Ezzel nincs is baj. Az autót se féltem, ha a padlón koppan a gázpedál. Városban viszont gyakran jönnek szemből. Na ilyenkor kezdődnek a gondok, amikor nincs lehetőség előzni.
Ha egyébként a tötymörgő mögött vagyok közvetlenül, az még tűrhető, de amikor kialakul a kisvonat effektus, és én megérkezek a sor végére, na olyankor elkezd hullani a hajam.
Egyébként ne úgy képzelje el senki, hogy egy állat vagyok, egyszerűen csak szeretnék a megengedett sebességgel haladni. A munkám során elég sokat autózom és nem mindegy, hogy az ügyfélhez a tervezett időre érek-e ki, vagy pedig később. Egyrészt az ügyfél részéről is bajos, másrészt nekem is csúszik a napom, ha sok helyre kell eljutnom. A sok 5-10 perc pedig nagyon gyorsan összeadódik.
Ennél már csak 2 idegesítőbb van.... aki lakott területen belül és kivül 70-nel megy...
A másik őt ütném mint az állat... lakott területen kivül 75-80... jön a lakotterület kezdete tábla... elötte lefékez 30-ra, es ugy gyorsul vissza 50-re.... az istenért sem tudtam megelőzni.... inkább már kinómba kiálltam, az ilyet ütném....
Aki 30-al megy azokon nem ideg3sjedek... megelőzöm....
Az aki ilyet le mer írni, hogy elüti az időt az úton, azt a francba le kéne tolni az árokba. Nem, ne nyomd a hülye dumát, hogy de ki tudnak kerülni. Édesem a forgalom az mindenkié és nem a tied, hogy feltartsd. Olyan idióta vagy mint anyám, aki kimegy a 80-nal robogó teherautó elé és baszik gyorsítani is, 100 méter alatt összeszed 4 autót maga mögé és megy 30-cal. Majd mikor szólok neki ugyanezzel a flegma ütődött válasszal reagál mint te. "Én ráérek, előzzön meg ha nem tetszik, tekeredjen fel a fára, rohadjon meg hova siet stb."
Hülyék vagytok mind aki ezért megy 30-cal.
Ők úgy vannak vele hogy rá érnek és ugyan hova mennek olyan sietősen azok akik 50-el akarnak menni? De nem is ez a gond hanem az hogy elvárják mindenkitől hogy 30-al döcögjenek mögöttük.Ők azok akik pofátlanul beletaposnak a gázba ha valaki elkezdi előzni őket vagy ha valaki kivág eléjük
Még nekik áll feljebb ha mások nem akarnak csiga tempóban döcögni mögöttük és persze a baleseteket ráfogják az olyan vezetőkre akik nem óhajtanak 30-al menni mögöttük.Basszus nem azért vesz valaki autót hogy bicikli tempóval utazzon...
- Lehet, hogy keres valamit (keresztutca, házszám, üzlet)
- Tudja, hogy így adja ki a zöldhullám
- Nagyon fos az út, és nem céges kocsit tapos
- 30 as tábla, amit nem vettél észre
Egyébként meg van aki annyira béna, hogy még gyalog is veszélyes, nemhogy kocsiban ülve, fogalma nincs a mellette elrohanó világról.
Ezeket meg kell előzni.
De azért többször van az, hogy akármilyen sebességhatárnál ha én "csak" 10-zel megyek gyorsabban mondjuk faluban 55-60, még mindig lesz pár impotens gyökér,aki pattog mögöttem
Te tahó gennyedény aki az úton akarod behozni azt, hogy korán indultál, te egyszerűen dögölj meg. Miért nem állsz félre valahol zenét hallgatni???
Aki a késést próbálja gyorshajtással behozni, az is felköthetné magát. Ha már nem jut el az agyáig a tapasztalat, hogy ez még senkinek nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!