Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tegnap majdnem belém jöttek...

Tegnap majdnem belém jöttek hátulról. Ki lett volna a hibás?

Figyelt kérdés

Szerintem a mögöttem jövő csávó.

Mentem szépen fel a hídra, láttam ,hogy elsőbbség adás tábla van, szóval satuztam egyet, hogy megnézzem kinek adhatok elsőbbséget. Erre mögöttem egy csávó aki csikorogva fékezett.

Visszagondolva lehet év voltam a hibás mert megálltam, lehetett volna menni. Nem?

Ezen a helyen történt: [link]

2016. aug. 28. 12:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Life is hard.
2016. aug. 28. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
13:01 Hát ha van váratlan macisajt, akkor ez az. Éles jobbkanyarban, fák takarásában, az út szélétől jócskán beljebb van, kb. 20 méterről nem látszik. Felfestés sincs. (A képen nem látszik, mert télen készült, de nyáron azok a fák durván takarják)
2016. aug. 28. 21:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Minden válasz egyformán és nagyon durván le van pontozva. Ezt nem értem.

A hivatkozott jogszabályon nincs mit vitatkozni, de az értelmezésén igen. Az indokolatlan satuzás szabálytalan. Ez igaz. De ez nem menti azt, aki a belém romból. Nincs megosztott felelősség.

2016. aug. 28. 22:16
 24/30 anonim ***** válasza:

Rokon belekeveredett egy tömeges ráfutásba, a csúszós, egyenes úton vagy 15-20-an mentek egymásba.

Jöttek a rendőrök nagy erőkkel, és mondták, hogy mindenki adjon szépen egy betétlapot annak, akibe belement, mert nem tartotta be a követési távolságot. A szerencsétlen utolsó (pont a rokon) nem kapott betétlapot, mert belé már nem mentek, és hogy ő nekiment az előtte lévőnek, az meg kizárólag a kis követési távolságon múlt.

Különben itt ezen a helyen teljesen értelmetlen volt az elsőbbségadás táblát kirakni, meg keresztben csíkot húzni. Itt ugyanis az égvilágon senkinek nem tudok elsőbbséget adni, mert saját sávban megyek folyamatosan. Utána meg a sávváltásra érvényes szabályok lépnek életbe, nem a kereszteződésre vonatkozó szabályok.

El tudom képzelni, hogy itt régen két egyenes sáv ment át a hídon, aztán mikor átvariálták, az elkövető nem állt a szakértelem magaslatán, ebből az időből maradt itt a macisajt is. Úgyhogy itt még az út karbantartóját is kérdőre lehetett volna vonni egy esetleges balesetnél.

2016. aug. 30. 17:35
 25/30 szántóvető ***** válasza:
24-es:a szerencsétlen rokonod kocsijának a hátulja nem tört össze.ezért érdemelte ki a rokon a szerencsétlen jelzőt?
2016. aug. 30. 22:30
 26/30 anonim ***** válasza:
Azért, mert az összes többinek a kárát térítette a kgfb, az övét meg nem.
2016. szept. 2. 20:50
 27/30 anonim ***** válasza:
De az összes többinek csak a hátulját térítette a kgfb, az elejét nem.
2016. szept. 2. 21:30
 28/30 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy nem?

Ki bizonyította volna, hogy nem a mögöttük haladó tolta őket 200 m-en keresztül, az előttük haladóba? Ha egyszer így van leírva a papíron, és a hátul haladó elismeri, hogy így volt (mert neki mindegy), akkor ezt nem lehet cáfolni.

2016. szept. 3. 06:38
 29/30 szántóvető ***** válasza:
200 métert tolni egy autót??ez képtelenség,elég józan ésszel végiggondolni.
2016. szept. 3. 09:35
 30/30 anonim ***** válasza:

Elég józan ésszel végiggondolni, hogy érhettem-e ezt szó (szám) szerint. Ha neked is sikerült volna, rájöttél volna, hogy ez egy költői túlzás.

Nyilván nem akarja senki elhitetni a 200 métert a biztosítóval, csak valami reális távolságot. Csak azért írtam ennyit, mert hiába nem reális, de ha a tanúk ezt állítják, akkor a biztosító nem biztos, hogy belemegy egy perbe.

2016. szept. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!