Tegnap majdnem belém jöttek hátulról. Ki lett volna a hibás?
Szerintem a mögöttem jövő csávó.
Mentem szépen fel a hídra, láttam ,hogy elsőbbség adás tábla van, szóval satuztam egyet, hogy megnézzem kinek adhatok elsőbbséget. Erre mögöttem egy csávó aki csikorogva fékezett.
Visszagondolva lehet év voltam a hibás mert megálltam, lehetett volna menni. Nem?
Ezen a helyen történt: [link]
50-50%
Túl későn fékeztél, és túl nagyot, ami balesethez vezetett.
Mögötted jövő is hibás
Attól függ milyen rendőrt fogsz ki
Ha engem fogná ki 50-50 lenne
Sose nyomunk satu féket, mert ezzel becsaptad a mögötted jövőt
Mindenkinek ugy kell vezetnie hogy ha az elotte levo megall akkor o is meg tudjon allni, akar egy macska is atfuthatott volna elotted.
Ha a rendor azt mondja hogy 50-50% akkor birosagra kell vinni az ugyet.
Jó is lenne ha feltehetném a T-t már több mint 3 hónapja vezetek lassan 1 év :( tudtam, hogy nem kellet volna megállnom, de nem ismertem a helyet. Csak láttam, hogy elsöbbség adás tábla és megálltam.
Rendőr válaszoló, Te nem vagy rendőr. Nem lehet interneten elmondani, hogy rendőr vagy, még facebookon se ( az is internet).
Miért ne mondhatná el,hogy rendőr?Az összes rendőr ismerősömnek vagy ki van írva,hogy ott dolgozik, vagy egyenruhában pózolnak, az pedig mindennél többet mond.
Bár abban igazad van,hogy az a komemntelő nem rendőr, ő csak szimplán hülye(ségetket beszél)
És olyan sincs, hogy "attól függ milyen rendőrt fogsz ki"!
Ne fantáziálj, hanem tanuld meg a KRESZ-t!
Miert ne lehetne interneten elmondani,hogy kinek mi a foglalkozása????... akár rendőr :D Erről most hallok először... Facen is meg lehet adni a jelenlegi, es volt munkahelyed:D
Van rendőr ismerősöm neki is siman kint van :D
SZABAD ORSZÁGBAN ÉLÜNK ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!