Belefuthattam a trafipaxba?
Figyelt kérdés
Tegnap trafipaxoztak Kadarkúton, az autó a településen belül ált kb 300m-re a települést jelző táblától és az iránya a tábla felé ált, vagyis azokat mérte akik behajtanak a teleülésre. A gond az hogy még a tábla előtt van egy egyenes szakasz ahol 60-s tábla van, majd közeledve a településhez van egy feloldó tábla, ez kb 150-200 m-re van a település táblától. Lehet hogy a 60-s tábla hatálya alatti részt kamerázták vagy csak település táblánál a sebességet? Be lehet úgy állítani a trafit hogy ne a faluban mérje a sebességet és ne is a feloldó tábla és helységnévtábla között hanem távolabb a 60-s tábla hatálya alatt?2015. dec. 2. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ha jól gondolom Mike fele mentél, elvileg igen, bele.
2/8 A kérdező kommentje:
Mike felől mentem Kadarkút felé és a trafi a Mike felől végén ált Kadarkúton
2015. dec. 2. 16:14
3/8 anonim válasza:
Belefuthattál simán, de ha 60-al mentél, akkor nem kell aggódnod.
4/8 anonim válasza:
Rendőrség vezénylési terv szerint tegnapi napon 16.30-17.15 között Kadarkút belterület, Fő u. 66. volt sebesség ellenőrzés.
6/8 A kérdező kommentje:
Reggel 9:30 és 10:30 között volt az Árpád utca 100-nál. Jött szemben autó aki villogott de azt hittem bent mérnek és már bőven túl voltam a 60-s táblán ami egyáltalán nem jutott el a tudatomig, akkor lett gyanús amikor a feloldó táblát láttam és csak eset visszafelé néztem meg hogy mit is oldott fel a tábla. Nyilván többel mentem mint 60, mivel lakott területen kívül volt egy felújított jó minőségű útszakaszon. Csak a kérdés az hogy szoktak-e lakott területen belül állva kifelé trafizni és hogy tudják megmondani hogy a 60 tábla hatálya alatt voltam vagy a feloldó tábla és a helységnévtábla között, ahol lehet menni 90-el.
2015. dec. 2. 17:16
7/8 anonim válasza:
Szvsz a sebességmérés a lakott területre korlátozódott. Sokan figyelmen kívül hagyják a lakott terület táblát és mennek ugyanúgy tovább 80-90-el. Na ők megszívják ilyenkor.
8/8 anonim válasza:
Úgy nem tudják beállítani a műszert, hogy egy bizonyos távolságban haladó járművet mérjen.
Ha lakott területen belül állt, akkor 68-ra volt állítva a sebesség, feltehetőleg.
68 alatt csak helyszíni bírság lett volna, de arról meg tudnál, ugye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!