Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Máshol is mennek az illegális...

Máshol is mennek az illegális autóversenyek lakott területen belük?Már nem csak éjjel ,hanem nappal is,ahol óvoda,iskola van?Nem fél az ilyen balesettől?

Figyelt kérdés
Nem lehet pihenni tőlük.Hétvégén ,hétközben nappal.Nem meri amúgy őket feljelenteni senki?

ma 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Ezek a versenyek most is itt vannak velünk a szobában?
ma 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Én már csak a nyomát láttam, de itt egy viszonylag széles útelágazásnál driftelés nyomait fedeztem fel tegnap hazafelé, egy mellékúton. Biztos következménye lett annak amikor a központi körforgalomnál csinálták, mert ott kamera van, gondolom valaki felnyomta őket. Itt viszont sajnos nincs kamera.
ma 15:16
 3/11 A kérdező kommentje:
2 utcával arrébb mennek de már vagy 3 napja.Mult évben nyáron ezt nyomták éjszakánként.Majd ha kitöri a nyakát az lesz a baj azonnal nem jött a mentő.
ma 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha hallod, hogy ott vannak, szólj a rendörségnek.

Másrészt az "ilyenek" nem félnek, pont az a baj velük.

ma 15:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen,de régebben többször kihívták őket,mindig máshova mennek,vagy kezdik elölröl.Egyszer láttam,még rendszám sincs rajta az autón,igy meg sem találják.
ma 15:52
 6/11 kutyafule4 ***** válasza:
23%
Az ovisok a legkeményebbek.
ma 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos az emberek többségének nincs meg a kellő intelligenciája a jogosítványhoz és egyszerűen nincs azon az értelmi szinten, hogy felfogja: az utca nem játékra való.
ma 16:39
 8/11 kutyafule4 ***** válasza:
31%
#7 többségének?
ma 16:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha tolószekbebkerül az ő baja.De lakott területen kívül kéne ahol nem jár senki.De annyi eszük sincs.Volt már ebből nem egy baleset.De nem értik.Miert nem jó előzgetni ilyen helyen...
ma 17:15
 10/11 anonim ***** válasza:
A gond, hogy nagy esély van arra, hogy nem EZEK kerülnek tolószékbe vagy hullaházba
ma 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!