Tokióban (Japánban) tényleg van (il) legális utcai autóversenyzés?
Nálunk is van ilyen, Bp.-en a Váci úton, illetve Szentendre felé is szoktak menni éjszaka.
Ez zárt körü dolog, ha benne vagy a társaságban.
#3 - azért a Csepel (HÉV végtől)-Halásztelek szakaszon is megesett amikor arrafelé laktam, hogy csak két nagyon gyorsan suhanó autót lehetett látni meg a hangokat hallani. :)
Sőt, az M1-M7-en a Porsche vs Lambo baleset is valszeg hasonló miatt történt.
Csak azt nem értem, hogy ezek a "versenyzők" miért nem zárt pályán próbálják ki magukat?
Nekem nem lenne pofám a sajátomon kívül egy csomó más ember életét is veszélyeztetni.
mert gondolom nem akarnak milliókat perkálni, csak mert mennek a pályán körbe-köbe. Bár mondjuk az utcai autóversenyzésben benne van a pakliban az életveszély, de zárt pályán is előfordulhat...
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem, jöhetnek még a válaszok :)
Jópofa vagy, tehát ha valamire nincs pénzed, akkor az szerinted elfogadható, hogy mások élete árán vásárolod meg a lehetőséget?
Persze zárt pályán is van életveszély, de ott csak azoknak, akik bevállalják ezt, és bemennek a pályára.
Közút nem erre való, és aki IQ 70 felett van, annak ezt külön nem kell magyarázni.
# 4: igen, más helyeken is előfordulnak. Köszönöm a kiegészítést.
Az, hogy miért csinálják, az már más kérdés. Ez nem olyan, mint a Forma1, vagy a Nascar. Elsősorban nem a pénz miatt mennek, hanem az úgynevezett szabadság miatt, meg izgalmasabb, hogy illegális. Az, hogy mennyire elfogadható az 'indok', az már, más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!