P rendszám bérlés legális?
Figyelt kérdés
Üdv.
Nagyon sok helyen hirdetik, hogy 3990-5990 ft/nap a bérlése, minden korlátozás alól felmentve, pont kapóra jönne, mivel a külföldi autómat szállítani kellene ide-oda...
Viszont ez nem illegális??
Úgy hirdetik mindenhol, mintha terljesen normális dolog lenne, bár lehet én tévedek.
2014. máj. 26. 03:35
1/13 anonim válasza:
Éppen most vették le az egyik ismerősöm kocsijáról a rendőrök... Ennyire legális..
2/13 anonim válasza:
Nem legális, de jobb helyeken kapsz hozzá munkaszerződést is, mintha a cég alkalmazottja lennél, és úgy már használhatod a P rendszámot.
3/13 anonim válasza:
Úgy látszik mintha legális lenne, de valójában nem az. Ha bérelni akarsz P-t, akkor kamuból egy cég alkalmazottja leszel. ÉS nem lesz érvényes kötelezőbiztosítás az autódon, indítási naplót kell vezetned. Stb, stb.
5/13 anonim válasza:
Hát, elég szär a TC keresője. Beírtam hogy "P-rendszám", kötőjellel, anélkül, szóközzel, anélkül. Találtok száma: 0
*nyád!
6/13 anonim válasza:
A Tc-n van egy cikk erről. Nem legális sőt mostanában utaznak rá. Szerintem simán kérhetsz útvonalengedélyt az tisztább ügy.
7/13 anonim válasza:
Én is gondolkoztam kocsi vásárláskor, utána kérdeztem és ellenezték, szóval NEM!
8/13 A kérdező kommentje:
Útvonalengedély kérhető olyan autóra, ami már ki van vonatva külföldön?
Gondolon ideiglenes forgalmi engedély is köllene...
2014. máj. 26. 12:36
9/13 anonim válasza:
Útvonalengedéllyel sem lehet flangálni ide-oda, elvileg.
10/13 anonim válasza:
Ha elindítod a regisztrációt és levizsgáztatod, akkor van 6 hónap haladék a regadó kifizetésére, és arra az időre kaphatsz rá E rendszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!