Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennyi rendszámmal? Többi lent.

Ennyi rendszámmal? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van néhány utcányira tőlem egy elég gazdag család, egy X5m állandóan, kb félévente más rendszámmal fut.

Hogy nincs ebből baja a csávónak?

Először amcsi majd finn és most észt rendszám díszeleg rajta.

Szlovák rendszámot megérteném még, de attól is van már kedvezőbb megoldás ami legális?

2014. máj. 21. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Megoldja okosba'. Sokféle mód van rá, de általában kint dolgozik vagy kint él papíron. Gondolom azért más mindig a rendszám hogy ne figyeljenek fel rá. A szlovák és német rendszámra pedig nagyon rá vannak állva. Mondjuk az én autómon is svájci a rendszám (egészen pontosan zürichi), mondjuk nekem hivatalosan, mert kint élek már elég régóta. Ez idő alatt sikerült összelapátolni egy pár éves 3 betűs német cirkálót, amivel ha hazajövök, elég sokszor megállítanak a rendőrök a külföldi rendszám és a nem pont népautó miatt. Szóval okosan kell csinálnia a tagnak.
2014. máj. 21. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyébként mennyit lehet spórolni így? Szlovák esetben tudom, nem kell regisztrációs adót fizetni, plusz még pár hazai adótól is mentes vagy. Ettől van még kedvezőbb alternatíva? Gondolok az éves biztosítási díjra...

Most akarom majd kicserélni az autóm, hátha lenne még valami kiskapu.

2014. máj. 21. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak kiskapuk. A legjobb még mindig a szlovák rendszám, de ha sem tartósan kint élni (asszem 5 hónapnál hosszabb ideig), sem kinti cégnél nem akarsz dolgozni, alapítanod kell egy céget ott, amihez már nem értek. A cég nevére meg vagy itthon forgalomba helyezés -regadó- nélkül, vagy legegyszerűbben kint megveszed a céged nevére. Ezekkel nem vagyok teljesen tisztában, mert én magánemberként vettem az autóm kint, a cégalapítást csak most tervezgetem. Viszont svájci rendszámmal nem éri meg annyira autózni.
2014. máj. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!