Na KRESZ bajnokok, szerintetek ez szabályos?
Ezeket Hevesen fotóztam,és kíváncsi vagyok,hogy szerintetek ez szabályos-e,hogy ez a markoló 2 hete itt parkol az autószerelő műhely előtt az úton,és mint a képeken is látszik a fél utat elfoglalja,és nagyon veszélyes! Én nem tudom hol lehetne ezt bejelenteni,hogy megszüntessék,mert nem ez az első alkalom,volt már ugyanez kamionokkal is.
De akkor a Suzukis volt a szabálytalan (ha csak a KRESZ-t vesszük). A kikerülés, kerülgetés szempontjából mindegy, hogy egy percig áll, vagy hónapokig. A művelet ugyanaz.
De mondom, itt Pesten az egész belváros dugig van kocsikkal, de peremkerületekből is tudok rengeteg képet mutatni, ahol teljes utcahosszat állnak az autók.
Az ominózus jármű ott a képen közlekedési szabályoknak megfelelően áll.
Pesti vagyok. Szándékosan nem belvárosi utcát mutatok, hanem a tiedhez hasonlót. Itt naponta autózom, s állítom, a google utcaképe egy lazább állapotot mutat:
Az a vicc, hogy ez full szabályos.
Akkor nem lenne szabályos, ha záróvonal lenne mert akkor nem lenne meg a 3 méter távolság. Akkor lenne még szabálytalan (na és ebben a helyzet tényleg nagyon okosnak kell lenni, hogy akkor mégis ki a hibás) ha párhuzamosan a munkagéppel szemben várakozna egy másik jármű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!