Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Na KRESZ bajnokok, szerintetek...

Na KRESZ bajnokok, szerintetek ez szabályos?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezeket Hevesen fotóztam,és kíváncsi vagyok,hogy szerintetek ez szabályos-e,hogy ez a markoló 2 hete itt parkol az autószerelő műhely előtt az úton,és mint a képeken is látszik a fél utat elfoglalja,és nagyon veszélyes! Én nem tudom hol lehetne ezt bejelenteni,hogy megszüntessék,mert nem ez az első alkalom,volt már ugyanez kamionokkal is.

2015. júl. 18. 20:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%
Érthető a kérdező stílusa, van pár öregúr itt enyhe női érzékenységgel teletűzdelve, mint fent pár válasznál látható, tapasztaltam én is...csak nehogy infarktust kapjanak.
2015. júl. 18. 21:04
 12/35 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondjátok,hogy a földtoló szabályosan áll ott?

Ezzel még megbarátkozok,nade! az itteni sofőrök háát,ha biciklivel vagy,akkor kb levegő vagy,tudom,hogy erről nem a parkoló földtoló tehet,de ha nem lenne ott,akkor sokkal szabadabb,és gyorsabb lenne a forgalom az amúgy is forgalmas utcában.

2015. júl. 18. 21:13
 13/35 A kérdező kommentje:
#11,köszönöm,hogy mellém álltál,cserébe ahogy látom jól le is pontoztak téged,de köszönöm,én tényleg nem bántásnak szántam a kérdés stílusát,de az érzékenyebbek akkor ne válaszoljanak,ha csak kötekednek.
2015. júl. 18. 21:15
 14/35 A kérdező kommentje:
Amúgy az a földtoló nem várakozik,hanem parkol,nemhinném,hogy a KRESZ szerint lehet 2 hétig várakozni az úttesten,mert azóta ott áll.
2015. júl. 18. 21:23
 15/35 anonim ***** válasza:
52%
Akkor olvasgasd még kicsit a kreszt, és keresd meg a várakozás és a parkolás közti különbséget.
2015. júl. 18. 21:50
 16/35 anonim ***** válasza:
91%

Drága gyermekem, a parkolás a várakozás szinonimája, jövevényszó. A KRESZ-ben a parkolás elő sem fordul úgy, ahogyan te gondolod.

Ami van: megállás és várakozás.

De legyen bármi, nevezzük mézes bödönnek, mindegy. Nincs időbeli korlátja a várakozásnak. Ha van, akkor tábla jelzi.

Hónapokig is ott állhat. Szabályosan áll ott ez a munkagép, ha hiszed, ha nem.

2015. júl. 18. 22:30
 17/35 anonim ***** válasza:
33%
Közterületen 30 napig lehet rendszámmal. De nem figyelik, hogy mikor kezdeted, szóval ez bármitől-bármeddig lehet.
2015. júl. 18. 22:32
 18/35 anonim ***** válasza:
83%

# 11:

Már meg volt az infarktus 5 éve! Mellesleg ha akarok valamit valakitől, akkor nem kezdek beszólással! Bár legalább nem "kressz"-t írt a kérdező...

Egyébként meg nem KRESZ, de megsúgom, hogy 3,5 T feletti járművek csak külön önkormányzati engedéllyel várakozhatnak huzamosabb ideig közterületen!

2015. júl. 18. 22:38
 19/35 A kérdező kommentje:
Na végülis mindenki mást mondd/gondol,szóval hagyjuk akkor,ha még mindig azon van fennakadva néhány ember,hogy milyen stílusban kérdeztem,egyébként azt helyesen írtam hogy KRESZ,szóval legalább ebbe ne kössetek bele légyszi,hamár minden más szavamba beleszóltatok,hagyjuk akkor,kaptam normális választ is,de nagyon kis arányban,akkor álljon az úton az a sz*r,engem mostmár nem érdekel,köszönöm a kevés normális választ.
2015. júl. 18. 22:46
 20/35 anonim ***** válasza:
53%
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy ki lett a "bajnok"?
2015. júl. 19. 01:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!