Na KRESZ bajnokok, szerintetek ez szabályos?
Ezeket Hevesen fotóztam,és kíváncsi vagyok,hogy szerintetek ez szabályos-e,hogy ez a markoló 2 hete itt parkol az autószerelő műhely előtt az úton,és mint a képeken is látszik a fél utat elfoglalja,és nagyon veszélyes! Én nem tudom hol lehetne ezt bejelenteni,hogy megszüntessék,mert nem ez az első alkalom,volt már ugyanez kamionokkal is.
Szóval azt mondjátok,hogy a földtoló szabályosan áll ott?
Ezzel még megbarátkozok,nade! az itteni sofőrök háát,ha biciklivel vagy,akkor kb levegő vagy,tudom,hogy erről nem a parkoló földtoló tehet,de ha nem lenne ott,akkor sokkal szabadabb,és gyorsabb lenne a forgalom az amúgy is forgalmas utcában.
Drága gyermekem, a parkolás a várakozás szinonimája, jövevényszó. A KRESZ-ben a parkolás elő sem fordul úgy, ahogyan te gondolod.
Ami van: megállás és várakozás.
De legyen bármi, nevezzük mézes bödönnek, mindegy. Nincs időbeli korlátja a várakozásnak. Ha van, akkor tábla jelzi.
Hónapokig is ott állhat. Szabályosan áll ott ez a munkagép, ha hiszed, ha nem.
# 11:
Már meg volt az infarktus 5 éve! Mellesleg ha akarok valamit valakitől, akkor nem kezdek beszólással! Bár legalább nem "kressz"-t írt a kérdező...
Egyébként meg nem KRESZ, de megsúgom, hogy 3,5 T feletti járművek csak külön önkormányzati engedéllyel várakozhatnak huzamosabb ideig közterületen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!