Sikerlüt a KRESZ. El kezdtem vezetni, nem megy túl jól, és az oktatóm kiírt rutin vizsgára pedig csak 3 órát vezettem, szabályos ez? Vagy csak a pénzre hajt? Hányszor lehet megbukni rutinból? Mennyibe kerül a pótvizsga? Jövőhéten péntek már vizsga.
10 óra a kötelező, persze ha úgy érzed vehetsz még pótórákat.
Tuti, hogy még levezeted a maradékot! Neki is ciki hogy nem tud megtanítani, hogy úgy nem fog égetni.
Igen szabályos mert elég sok a várakozási idő ha pedig buksz akkor fizethetsz:S
2 hét alatt csak le fog menni 7 óra...
Az én oktatóm az 5. óra után kért időpontot a rutinvizsgára és le is tudtam vezetni a maradék 4 órát még a vizsga előtt.
Elképzelhető hogy az oktató spórolni akar az órákkal és az üzemanyaggal is, mindenféleképpen mond neki hogy te le akarod vezetni a kötelező órákat ha már kifizetted.
Számold az órákat mert az is lehet hogy a városban veszel 23 órát úgy hogy nem is tudsz róla és a végén mondja meg hogy van még 3 órád amit ki kell fizetned, de az is előfordulhat hogy a 20-at se vezeted le és úgy mész vizsgázni, ilyenkor jól jár az oktató mert megspórolja az üzemanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!