Sikerlüt a KRESZ. El kezdtem vezetni, nem megy túl jól, és az oktatóm kiírt rutin vizsgára pedig csak 3 órát vezettem, szabályos ez? Vagy csak a pénzre hajt? Hányszor lehet megbukni rutinból? Mennyibe kerül a pótvizsga? Jövőhéten péntek már vizsga.
Hűha ez kemény!!
Mond meg neki, hogy vagy levezeti veled a többi órát vagy szólsz bent a főnőknek!
3óra alatt mit tanulhattál?? gyakorlatilag semmi!
Viszont a vizsga időpontját már nem lehet áttenni! Ha meg nem mész el akkor bukásnak számit, pénzt vissza nem adnak , ujra bekell fizetned mikor ismét mész!
Már ne haragudj, de hogy lehettél ilyen felelőtlen, hogy befizetted a vizsgadijat? Már akkor megkellett volna mondanod, hogy még nem akarsz vizsgázni menni!!:(
nem felelőtlen...énis az első vezetés után fizettem be a vizsgadíjat,akkor kértünk időpontot,kb másfél héttel azutánra.Itt is lenne idő levezetni,csak az oktató nem normális.Mondd meg neki hogy biztosítson órát neked hogy mindet le tudd vezetni,ha meg nem oktatóváltás.
Én 3 oktatót fogyasztottam el míg levizsgáztam:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!