Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Sokan miért előítéletesek a...

Sokan miért előítéletesek a drága német autók tulajdonosaival szemben?

Figyelt kérdés
Szerintem semmi alapja nincs. Egyszerű irigység azok részéről, akiknek nem jut ilyen autókra. Sokkal több bunkó ül ladában példának okáért... tapasztalat

2015. júl. 17. 20:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

#9: Keves egészségedre! Nekem meg 150-es IQ-m (ha rosszabb napjaim vannak) amit haszálok is a munkám során, nem úgy, mint egyes doktorok a másolt dolgozatuk után dísznek kapott megszólítást (mert ugye különösebb tudás, vagy képességek azok nincsenek mögötte, ezért ezeket a skilleket nehezen használhatnák ki). A publikációiddal kapcsolatban is kevés szöveget szoktad kiemelni?

Most, hogy kiszemétkedtem magamat, írok valami hasznosat is: a hozzászólásodnak semmi értelme nem volt.

2015. júl. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!