Akiknek márkás autójuk van, azok tisztában is vannak vele, hogy milyen jó autójuk van?
Hogy van az autónak egy presztizse, már csak a neve, és jelzése miatt is.
Néha olyan embereket látok BMWből kiszállni, akiről el nem képzelném, hogy BMW autója van.
Jó tudom, nem szép dolog az autójáról megítélni senkit, de fura mikor egy idősebb nő száll ki a sportosabb BMWből.
És nem tudnám róla elképzelni, hogy Ő most büszkén mondja mikor megkérdezik, hogy milyen autója van, hogy "BMW-m van! :)"
Jó lehet nem saját de van rá sok esély...
Aki az autója MÁRKÁJÁRA büszke, az nagyon primitiv ember!!!!
Az autó használati tárgy és nem presztizskérdés.
Nekem csak egy H Astrám van, de tökéletesen megfelel. Viszonylag biztonságos (8 légzsák, ESP, ASR, IDS+, CDC, aktív fejtámlák, stb), kényelmes (tolatóradar, kanyarkövető bi-xenon, gyári GPS, minden tükör, ablak elektromos, defektfigyelő rendszer, bőr belső, ülésfűtés, stb), fürge.
Ha lett volna rá több pénzem, akkor sem biztos, hogy mást vettem volna. Azt csak jobban félteném pl utcán otthagyni.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!