Vennék egy 96-98-as körüli bmwi 316i-t érdeklödnék hogy vannak ezek sokfélét olvastam roluk 4-6hengeresek? Ezzel nemvagyok tisztában. Valamint mennyit eszik egy ilyen nem akarom beletankolni az életet.
Az E36-os 316i-ben négyhengeres M40B16 ('93-ig), vagy M43B16 ('93-tól) blokk van, 100, illetve 102 lóerővel.
Ez elég kevés a majd másfél tonnájához, emiatt a fogyasztása viszonylag magas,egy normál vegyes átlag 7,5-8L között mozog.
Diesel fronton van a 90lovas M41D17 (318TDS), amivel már tényleg súlyosan alulmotorizált,illetve a 115/143 (325TD/325TDS)M51D25, ami teljesítményre pont jó lenne ,de hírhedten problémás blokk, NEM ajánlott.
Én személy szerint 2-t is vettem az elmúlt 2 évben mind a kettő nagyon rossz volt! Persze nem lebeszélni akarlak,de nagyon nézesd meg hogy mit veszel meg, mert ezekből elég sok a leharcolt példány... Szép autó,szép felni,esetleg egy 600W-os szublása féle finomsággal próbálnak csalogatni.... Nahde a fagyi visszanyalhat, mikor autópályán hirtelen megáll a motor.
Gondold át szerintem mielőtt belevágnál és ha szeretnél vegyél,de alaposan nézd át rejtett hibákat keresve!
És ragaszkodj a SZEMÉLYES kipróbáláshoz! Menj vele ha kell 20-30km-t inkább akkor derüljön ki hogy van e baja mint amikor már kifizetted... Ha ebbe az eladó nem megy bele akk p*csástul fordulj meg az üzlettől.
Jó tanács :)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!