Akiknek Rover autójuk van vagy ismerik ezeket a kocsikat!?
Figyelt kérdés
Ezek az autók mennyire megbízhatóak? Viszonylag olcsón lehet őket megkapni, és nem is tűnnek ócskának, de valamiért mégis olcsóbbak mint az azonos kategóriájú autók.2012. jan. 4. 18:47
1/7 dizus válasza:
Nekem nagyon tetszik kívül-belül a 75-ös,majdnem vettem is de bárkit kérdeztem mindenki csak panaszkodott rá.Nagyon sűrűn produkál meghibásodást és elég húzósak az alkatrészárak is.Továbbá távolról sem olyan kényelmes mint amit gondolna róla az ember.Ezt csak mondták,nekem nem volt ilyen autóm úgyhogy saját tapasztalatom nincs,de 10 tulajból 9 ezt mondta!
2/7 anonim válasza:
Nagyon sok velük a műszaki probléma.Szedett vetett autó,más tipusokból vettek át alkatrészeket.Sokáig a Honda gyártotta egyes típusainak a motorját.Azzal nem is volt probléma,de minden mással igen.Plussz a Rover gyártása megszünt,ez sem tett jót a márka hírnevének.Autókereskedő barátom mondta,hogy az egyik leg eladhatatlanabb autó tipus.
3/7 anonim válasza:
Azért lehet olcsóbban megvenni ezeket az autókat mert állandóan van valami bajuk és az alkatrész is elég drága hozzá valamint megszűnt a Rover gyártása.
4/7 anonim válasza:
Amelyik típusokban a Honda szállította a motort azt meg lehet venni, azokkal nem lesz probléma.
5/7 anonim válasza:
Nekem volt Roverem,egy 414i,aminek az 5 ajtós Civic az alapja.Igazából nem volt sok bajom vele,de a futómű hangolása egyszerűen szar,főleg a Hondához képest,billeg,sodródik,instabil.A fékről ugyanez a véleményem,az is sokkal jobb a Hondában,pedig szinte azonos a két autó.Szóval szerintem amit a Rovernél változtattak,azt pont nem kellett volna.De lehet,hogy csak az enyém volt ilyen,több Rovert nem vezettem.Mondjuk a motor-váltó-kuplung-kormány tényleg jó volt benne,1.4 103 lóerővel,jó pörgős és elég takarékos.Szerintem amennyiért kínálják ezeket az autókat,annyit megérnek.
6/7 anonim válasza:
Hali!Nekem nagyon tetszenek a rover 214-esek,szép,masszív,nem rohad,jó a motorja,dinamikus,megbámulják az utcán,családba sok rover volt és soha semmi bajuk nem volt.Alkatrész is könnyen és olcsón beszerezhető,főleg a hondamotorosokhoz.Nem sokkal drágább hozzá az alkatrész mint pl. egy 1996-os peugeot 306-hoz.Viszont nem kell!A szüleimnek 10 évig volt egy roverük és soha semmi baja nem volt!Szuper autók,akinek van az el se akarja adni,azért hirdetnek keveset,meg persze azért is ,mert annyi van amennyi van,mert egy pár éve megszűnt a rover cégcsoport,de az autó attól nagyon szupi én csak dícsérni tudom.Ne higgyetek azoknak akik sok hülyeséget írnak,LEHET HOZZÁ ALKATRÉSZT KAPNI!!!RENGETEG HELYEN,DE MONDODM NEM KELL,MERT SOSINCS BAJA!HA VAN BAJA AZ ATULAJDONOS HIBÁJA MERT AZT NEM IRJA LE HOGY SZARRÁ HAJTJA?ÁRKON BOKRON KÖZLEKEDIK VELE?CSAK AZT ÍRJA LE HOGY EZ MEG AZ A BAJA,A KÖRÜLMÉNYT IS NÉZNI KÉNE NÉHA NAPJÁN...Nekem ez a véleményem!Rover Forever!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, eléggé megosztott a válaszadók véleménye, de úgy látom a Honda motoros típusokban azért jobban bíznak.
Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 11. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!