Melyik BMW szériák "menők" Magyarországon a fiatalok körében? Melyikkel lehet "menőzni"?
Mindig mesélik nekem, hogy van egy ismerősök, akiknek mit tudom én melyik 3as, 5ös, 1es BMWje van. És kimennek vele beton placcra driftelni, meg gumit égetni, meg 100 al szoktak menni éjszaka vele... És milyen nagy szám.
És sose tudom megjegyezni, mert mindig azt akarom, hogy megnézem a neten, hogy milyenje van akkor.
Melyik szériák lehetnek azok, amikor mesélik, hogy a haveruiknak vadiúj BMWje van?
Melyikek azok a fiatalos Sportos BMWk amit a 20-30 évesek vesznek "menőzni"?
Úgy új, hogy gyári tehát mostaniak lehetnek 2010-11-12.
De nem egy autóról van szó, hanem mindig elindul ez a "hű, van egy ilyen BMWje meg most vett egy gyári olyat, és nagyon új..." Szóval mindig mesélnek ezekről a BMWk ről amikkel "vagánykodnak" az ismerőseik, havaerjaik, és mindig elfelejtem, hogy hányast mondtak, hogy milyen van nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!