Polo vagy swift? melyik kocsit érdemesebb megvenni? Fenntartásilag melyikkel járok jobban? árban azt néztem, h 3-400ért már vannak jók polorol tapasztalatok?
fiú vagy vagy lány?
sztem ezek nőknek való kis kocsik
Alkatrész árakban a a swiftel jársz jobban melesleg enyiért már tudsz venni belőle egy 2002-2003 évjáratút is akár.
Ha csak városba kel bőven elég az 1.0 swift.De ha sokat mennél országúton pályán akkor az 1.3 16V (szelepeset) vegyed ezek a 16 szelepesek 84 lovasak és már kényelmesen erőlködés nélkűl viszik a 130-at a pályán hosszú távokon is.
Szóval én a swiftre voksolok már azért is mert nekem is volt ilyen suzum,meg valamennyivel nagyobb az utastere a poloénál :)
Elsőre ne hallgass, valószínűleg neki semmilyen kocsija nincs.
Polo-ból melyiket nézed, a 2-est, vagy a 3-ast? Mert mindkettőről van tapasztalatom.
inkább járok gyalog mint ilyen papírautókkal.
semmi tisztelete nincs az utcán ezeknek.
400 ér már BMW-t is lehet venni
ma 20:40
Majd írd meg hogy 400-ért milyen bmw-t vettél, és hogy mennyit költöttél rá az első 1 évben. Had röhögjünk egy jót.
ezekre a suzukra gondoltam 2003 évjáratúak kevés km futással
az erősebbik 1.3 16 szelepes 84 lóerős motorral
De látom nem írtózól adízeltől sem akkor merem ajánlani a honda acordot 2.0 dízel motorral alacsony fogyasztással
Ez egy nagy kényelmes biztonságos autó
Igaz egy picivel többe van afizetni való rá mint egy swiftre vagy polóra
itt vannak a fogyasztási adatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!