Mobile. De-n vennék autót ami német rendszámú, nem szeretném elitnézni a magyar rendszámot, mert drága, hogyan használhatom továbbra is német rendszámmal?
Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 14:24
1/9 anonim válasza:
sehogy. nem is lesz rendszama ha megveszed.
2/9 anonim válasza:
Bejelentett német lakcímmel biztosan
3/9 anonim válasza:
Még drágábban, mint amennyibe a honosítás kerül
4/9 anonim válasza:
a tipikus "nagy magyar álom",hogy autót veszünk a mobile.de-ről mert az annyira jó lesz.......de már még arra sincs pénz,hogy aztán normálisan lepapírozd.......
Kb mintha úgy mennél nyaralni,hogy a szállásra van pénzed,de arra hogy eljuss oda,már nincs......
5/9 anonim válasza:
Vásárláskor nem kapsz hozzá rendszámot. Mégis mit akarsz a rendszámtábla helyére tenni? Rajzolsz kisnyulat?
Természetesen használhatod német rendszámmal, amennyiben intézel állandó német lakcímet, német bankszámlát, és Németországban fizeted rá az adót és a biztosítást...
6/9 anonim válasza:
Ha van Németországban ismerősöd vagy hasonló kapcsolataid, akkor simán meg lehet oldani, az ő nevére kell iratni az autót.
7/9 anonim válasza:
És Magyarországon mit fog mondani a rendőrnek, amikor az megkérdi, milyen alapon vezeti a külföldi rendszámű autót?
8/9 anonim válasza:
" az ő nevére kell iratni az autót"
Ehhez valakinek full retardaltnak kell lenni.
9/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy német rendszámmal hivatalosan 6hónapig használhatod itthon az autót.Vagyis ..van 6hónapod arra hogy kifizesd a regadót.6hónapnak elégnek kell lennie arra hogy összespóróld a regadó költségét(azt a párszázezer forintot nem tudom milyen autóról van szó.)Hozd be a kocsit és vállalj el mindnen melót(építőipar jól fizet) Ha fél évig nem eszik nem iszik nem lakik az ember akkor simán össze lehet gyűjteni a regadóra valót ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!