Ezeket a motorosokat "elítéli a társadalom"?
Tegnap hazafelé tartottunk és először egy motor vagy 200-al megelőzött, fülsüketítő hangja volt, aztán rögtön utána jött még vagy 10 gyorsasági/sportmotor némelyik rendszám nélkül és előzés közben egy kerekeztek, sőt az egyik úgy,hogy az ülésen állt, a szemből érkező autós láttán is a szembe sávba maradtak csak kicsit húzódtak be a felezőig, és az autónak a padkára kellett húzódnia,hogy elférjenek.
Úgy egyébként értékelem,ügyesek meg stb, de azért én félek tőlük, kb ezekről gondolom,hogyha a szemből jövő szabályosan közlekedő autós csak súrolja valamelyiket, akkor az összes leszáll és agyonverik a sofőrt.
Ja k@cs@g crossmotorosok...
Suzuki Gsxr 1000
Valóban kamu, Colombo megoldotta az ügyet, köszönjük,hogy jelen volt a kérdés kiírásnál, Ön nélkül nem sikerült volna megoldani.
Mehet a következő kérdésre feltárni a valóságot,csak itt ne lássuk többet.
Tehát:
Felemelte a motort 1 kerékre, hátsóra, mert tudod a motornak kettő kereke van.
Ekkor feltehetőleg 60-al ment mert veszített a sebességéből és én kezdtem utolérni a magam 90-es tempójával.
Miután letette az első kereket a földre,tudod ami korábban a levegőbe volt, akkor pedig meghúzta a gázkart és kilőtt mint a rakéta (tudod Kubában volt ilyen válság is) és ekkor ment 110-el mert kezdett lehagyni.
Lehet,hogy 150-el ment, vagy 200-al, de nem hiszem mert annyira gyorsnak nem tűnt.Ez becslés.Értem?Nem, nem traffiztam őket így nincs dokumentálva mindegyik sebessége.Sőt egyiké sincs.
Ne haragudjon normális válaszoló,csak egyszerűen annyira buta emberek írnak ide,hogy nem tudok velük mit kezdeni.
"csak egyszerűen annyira buta emberek írnak ide,hogy nem tudok velük mit kezdeni."
No igen, feltesznek zavaros kérdéseket!
:D
Két keréken guruló szervdonornak hívják az ilyeneket.
"Ne izgulj, az ilyenek, úgy járnak, mint az a motoros, akit múlthéten láttam. Addig bohóckodott, amíg beesett egy terepjáró alá. :D Túlélte, csak most már kerekes széket fog vezetni, átmenet mindkét lábán."
Ez hol történt? Nincs róla valami cikk a neten?
Sajna nincs, Újpesten volt.
Arról szokott lenni, ha meghal valaki, vagy ellop valamit.
Szerintem hihető a kérdező története, mert nap mint nap autózva gyakran találkozom felelőtlenül száguldó motorossal, láttam már sokszor fekete nejlonnal letakartat is, és olyat is, hogy olyan gyorsan ment, hogy alig látszott a sebességtől.
Jellemző, hogy ritkán büntetik meg őket, olyanról is tudok, hogy villogó rendőrmotorosok utána mentek, és a lámpánál mellé kerültek, majd elkezdtek vele beszélgetni a spéci mociról, majd barátságosan intve elköszöntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!