Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Motorosokat hogyan trafiznak?

Motorosokat hogyan trafiznak?

Figyelt kérdés
Mert ugye általában szemből mérnek, a motornak meg hátul van a rendszám és igy nem tudják fotózni.
2012. ápr. 17. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoktad hátulról is sztárfotót készíteni + mozgó traffipax is van ami általában hátulról fotóz.
2012. ápr. 17. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb trafi hátulról csinál képet. Engem is a 3-ból 2-szer hátulról buktattak le, hogy gyorsan megyek xD
2012. ápr. 17. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
ha 1 motoros meg lát 1 traffit a lábát simán hátra csapja és letakarja vele a rendszámot:-) mondjuk láttam már olyan motorost is akit szemből mértek, majd mire letudott lassulni, záróvonalon vissza fordult a rendőrbácsihoz ,hogy beszélgessenek, hát noooormális?!
2012. ápr. 17. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg divat a rendszemtáblatartót úgy megcsinálni, hogy nagy sebességnél felfelé nézzen, na azt aztán nincs trafi, ami leolvassa. Azért mernek úgy száguldani városon belül.
2012. ápr. 17. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én meg olyat is láttam(ennek már 20éve),egy kis kart meghúzott(mint a fűnyírón a gázkar),és bovdennel felhajtotta a rendszámot.Amikor nem akart sumákolni,akkor nem lengedezett fölöslegesen. Az ilyen dolgokat eleve nem értem hogy miért nem ellenőrzik rendszeresen,egy akció keretében,vagy akár szúrópróba szerűen.
2012. ápr. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!