14-16 év közötti lányok akik motoroznak esetlek szeretik a motorokat/motorosokat dobjanak egy privit oks? :D 15/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 21:02
1/25 anonim válasza:
Jó jó, de most kit érdekel h vettél egy simsont 15e-ért?!?!
2/25 anonim válasza:
Inkább simsonja legyen, mint egy mákdaráló hiper-szuper überbrutálvagány robogó, ami mindenre jó, csak motorozni nem.
3/25 A kérdező kommentje:
x"D Simsont 15 ért LOL :DDD Ne azért írjanak x"D
2011. szept. 26. 21:05
4/25 A kérdező kommentje:
Utolsónál ott a pont :) Amúgy simsonom van de ezerszer megbízhatóbb és jobb mint egy szar robogó és többet is tud...
2011. szept. 26. 21:07
5/25 anonim válasza:
jaja, csak nem ilyen jellegű dolgokra kellene 'használni', m lehet akár milyen motorja, ha saját maga nem tud mit kezdeni egy lánnyal...
6/25 A kérdező kommentje:
Nem a motorral akarok becsajozni bevágódni ... csak azért mert jó lenne ha lenne bent egy társam mert jó lenne nem egyedül motorozni .. hanem egy csajjal aki esetleg a bnőm ... sokkal jobban bejön egy motoros csaj mint egy plázacica vagy egy szimpla lány ...
2011. szept. 26. 21:15
7/25 anonim válasza:
Motoros csaj addig jó ameddig nem kezded el félteni:) utána kész rémálom minden motorozás...
8/25 anonim válasza:
Nekem meg ennyi erővel jobb lenne egy autós csaj hogy ne egyedül kelljen autóznom. :)
9/25 anonim válasza:
nekem is van motorom de nekem aprilia AF1 :)
16/f
10/25 anonim válasza:
A simson pedig egy szar már bocsi, nekem volt egy, egy papától, és állandóan volt valami baja, többször szétszedtem és összeraktam, és azt mondom soha többet Simson, mert egy kalap szar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!