Milyen módszerrel lehet elintézni a krossz motorosokat?
Figyelt kérdés
Csendes környék a miénk, de amikor vasárnap délben elzúg előttünk 5-6 krosszmotoros, az igen kellemetlen. Valami kerék kijukasztó valamire gondoltam, amit kiraknák a földútra. Ötletek?2011. szept. 3. 13:20
1/37 anonim válasza:
Ismerős érzés! Én ilyenkor, csak annyit mondok: remélem a következő kanyarban feltekeredik egy fára.
2/37 anonim válasza:
Azért ezzel okosan! A Pilisben ilyen eset miatt kihúztak drótkötelet, amibe belement a motoros, keze felvezette a kötelet, majd levágta a fejét. Hírekben is benne volt! Ne önbíráskodj!
3/37 anonim válasza:
rendőrségre bejelented ennyit tudsz csinálni!
4/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, de az nem nagyon akar összejönnu. Valami olyasmire gondoltam, hogy egy deszkaba szogeket verni vagy tuskeket kiszorni az utra. Drótot kifesziteni azért nem akarok, mert ha leszedi a fejét, mehetek a börtönbe.
2011. szept. 3. 13:35
5/37 anonim válasza:
Amúgy is mehetsz. A kerék kilyukasztása közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény. Olvasgasd a BTK-t.
6/37 anonim válasza:
verd ki ezeket a gondolatodból ,mert esetleg te kerülsz csendesebb helyre! börtönbe!
7/37 anonim válasza:
Szerintem teljesen igazad van, azok mindent megengedhetnek maguknak. De persze, azért a fejét ne vágasd le. De! Ha te éppen autóval mész és jön mögötted pár méterrel egy motoros, aki a majdnem fellök, tedd a következőt. Kapcsold be a szélvédőmosót, és a szél az összes folyadékot egyenesen ráviszi. Kipróbáltam már, nagyon nagy öröm. Persze nem a motorosnak, és főleg akkor amikor egy kis hüjegyerek jön mögötted, akinek a motorja megy kb harmincal, de meg lehet süketülni tőle.
8/37 lodarazs válasza:
Délben nincs csendháborítás, így a Te véleményed senkit sem érdekel. Örülj, hogy délben mennek és nem reggel 6-kor.
A szélvédő spriccelős addig csinálja csak, amíg nem okoz vele balesetet.
9/37 anonim válasza:
igazad van, de az ablak mosást semmi nem tiltja, senki nem állítja ,hogy az új gazdagoknak mindent szabad! hivd ki a rendőröket ,segítsetek nekik bekeríteni a nyavajásokat, és ők intézkednek!
10/37 anonim válasza:
Ez egy hobbi,vagy elfogadod, vagy kussolsz!Szögeket szórni az útra és hasonló értelmes ötleteket miért nem a saját bőrödön teszteled?! Szórd ki az útra és menj bele motorral,meglátod milyen kellemes lesz...!Hihetetlen, hogy az emberek ennyire nem tudnak toleránsak lenni mással szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!