Milyen módszerrel lehet elintézni a krossz motorosokat?
"Kedves" kérdező! Arra nem gondoltál hogy ha csapdát állítasz, akkor esetleg olyas valaki is belemehet aki még nem találkozott veled, és nem tudja hogy zavar amit csinál? Ha kifejezett emberekkel van bajod, akiket ismersz is, miért nem mész házhoz, esetleg rendőrrel, és beszélitek meg? Én is motorozom, méghozzá az ösvény amin haladok egy lakótelep mellett megy el (már rég arra jártam mikor egy tégla sem volt a házakból..) Nem szóltak rám, nem is megyek gyorsan, sőt ha arra sétálnak megállok, elengedem őket. De van 1-2 motoros a városban aki nem így tesz... na most ha nekik teszik ki a csapdát és én megyek bele, az szerinted mennyire ka********om helyzet?? Nem, szépen értelmesen rájuk hívták a rendőrt és mivel nekik se jogsi, se papír (nekem minden van) jó eséllyel nagy büntetést kap, esetleg a motort is elkobozhatják.
Nekem is okoznak sok kellemetlenséget az életben dolgok, de azért egy kis tolerancia szorult belém. Remélem nem gondoltad komolyan a szándékod és találsz értelmesebb megoldást!
A kommentelő aki meg szereti szívatni a motorosokat: ez legyen életedben a legnagyobb öröm, marha!
Bár régi kérdés én is le szeretném írni a véleményeket. Szerintem nyitott kipufogóval eléggé kulturálatlan dolog egy olyan környéken motorozni ahol laknak is. Nekem is sportkipufogó van a gépen ,de olyan helyen ahol pihennének nem húzom...
Ennek is megvan a maga módja, ha olyan gazdagok a gyerekek akkor utánfutó..Hogyha nem akkor meg valamivel el kell tompítani a kipufogót.
Krosszmotoron még nem láttam rendszámot.. így közúti forgalomban nem is vehet részt.
Csapdát nem szabad állítani elég ,ha lefotózzák őket akkor máris jogsi és rendszám nélkül motoroztak ami alapból 300000pénz ,ha bebizonyítod ,hogy ők voltak.
Büntetni meg nemszabad senkit. Nem mondom ,hogy az autós húzódjon le ,hogy én mehessek ,de ne akadályozzuk egymást. Én nekem a motor súly teljesítmény aránya egy nagyon erős autóval vetekszik és azért vettem ,hogy menjek. Szép dolog is a citromos mosó ,de szerintem a visszapillantó tükr sem olcsó mulatság.
Meg kellene adjuk a tiszteletet egymásnak ,hogy mindenkinek jobb legyen.
Agyarorszag 2016.
Semmi nem mutatja jobban a problemat ennel a kerdesnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!