Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen módszerrel lehet...

Milyen módszerrel lehet elintézni a krossz motorosokat?

Figyelt kérdés
Csendes környék a miénk, de amikor vasárnap délben elzúg előttünk 5-6 krosszmotoros, az igen kellemetlen. Valami kerék kijukasztó valamire gondoltam, amit kiraknák a földútra. Ötletek?
2011. szept. 3. 13:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a drága édesanyukádat intézd el s*ggből szájba.Biztos nem direkt túráztatják a gépet a putrid előtt,az ilyen motoroknak van egy hangja akkor is ha ésszel megy vele az ember,de az ilyen s*ggnyaló besúgókat ez bizony fertelmesen zavarhatja. Őszintén remélem hogy ha egyszer lesz annyi bátorságod hogy kimenj hápogni,egy tagbaszakadt "krosszmotoros" elver mint b*zi a f*rkát csak hogy tudd hanyas a kabát. Te idióta sz*rházi.
2013. aug. 13. 16:27
 32/37 anonim ***** válasza:
Persze a szélvédőmosósra is vonatkozik.
2013. aug. 13. 16:28
 33/37 anonim ***** válasza:
Szégyellheti magát az ilyen élhetetlen önbíráskodó sz@rházi, egyszer majd eléd is kiszórhatnának valamit, aztán ha átsuhan a fejeden a villanyoszlop, talán rájössz miért nem szabad önbíráskondi.
2013. aug. 13. 22:32
 34/37 anonim ***** válasza:

"Kedves" kérdező! Arra nem gondoltál hogy ha csapdát állítasz, akkor esetleg olyas valaki is belemehet aki még nem találkozott veled, és nem tudja hogy zavar amit csinál? Ha kifejezett emberekkel van bajod, akiket ismersz is, miért nem mész házhoz, esetleg rendőrrel, és beszélitek meg? Én is motorozom, méghozzá az ösvény amin haladok egy lakótelep mellett megy el (már rég arra jártam mikor egy tégla sem volt a házakból..) Nem szóltak rám, nem is megyek gyorsan, sőt ha arra sétálnak megállok, elengedem őket. De van 1-2 motoros a városban aki nem így tesz... na most ha nekik teszik ki a csapdát és én megyek bele, az szerinted mennyire ka********om helyzet?? Nem, szépen értelmesen rájuk hívták a rendőrt és mivel nekik se jogsi, se papír (nekem minden van) jó eséllyel nagy büntetést kap, esetleg a motort is elkobozhatják.

Nekem is okoznak sok kellemetlenséget az életben dolgok, de azért egy kis tolerancia szorult belém. Remélem nem gondoltad komolyan a szándékod és találsz értelmesebb megoldást!

A kommentelő aki meg szereti szívatni a motorosokat: ez legyen életedben a legnagyobb öröm, marha!

2013. aug. 14. 20:47
 35/37 anonim ***** válasza:

Bár régi kérdés én is le szeretném írni a véleményeket. Szerintem nyitott kipufogóval eléggé kulturálatlan dolog egy olyan környéken motorozni ahol laknak is. Nekem is sportkipufogó van a gépen ,de olyan helyen ahol pihennének nem húzom...

Ennek is megvan a maga módja, ha olyan gazdagok a gyerekek akkor utánfutó..Hogyha nem akkor meg valamivel el kell tompítani a kipufogót.

Krosszmotoron még nem láttam rendszámot.. így közúti forgalomban nem is vehet részt.

Csapdát nem szabad állítani elég ,ha lefotózzák őket akkor máris jogsi és rendszám nélkül motoroztak ami alapból 300000pénz ,ha bebizonyítod ,hogy ők voltak.

Büntetni meg nemszabad senkit. Nem mondom ,hogy az autós húzódjon le ,hogy én mehessek ,de ne akadályozzuk egymást. Én nekem a motor súly teljesítmény aránya egy nagyon erős autóval vetekszik és azért vettem ,hogy menjek. Szép dolog is a citromos mosó ,de szerintem a visszapillantó tükr sem olcsó mulatság.

Meg kellene adjuk a tiszteletet egymásnak ,hogy mindenkinek jobb legyen.

2014. nov. 12. 20:41
 36/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nekem is van krosszmotorom, elhiszem hogy zavar de sztem nem a te bosszantásodra mennek el a házadnál, mellesleg az eltén vagyok joghallgató és ha ilyet csinálnál olyan büntetőeljárást kapsz a nyakadba hogy sírni fogsz te idiota.
2015. ápr. 4. 22:32
 37/37 anonim válasza:

Agyarorszag 2016.

Semmi nem mutatja jobban a problemat ennel a kerdesnel

2016. febr. 24. 03:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!