Milyen olcsó módszerrel lehet megállítani az autó roszdásodását?
Belülről a doblemez felől vastagon alvázvédő ecsettel , kivűlről csiszolás, rozsdamarózás, festékkel bejavitás.
Ennél többet nem tehetsz.
Ha van rá pénzed,egy kiadós alváz, és üregvédelem valahol. De az nem lesz olcsó.
Én még annyit fűznék hozzá,hogy a gyakori tisztítás és ellenőrzés is elengedhetetlen.Ha esős,saras időben használod az autót,akkor alaposan most meg az alját.Lehetőleg magas nyomású vízsugárral.
Tudni illik a víz gyorsan elpárolog,megszárad,de a sár nem.A rászáradt sár pedig a későbbi vizet szivacsként szívja magába.
Ha lemostad az alját akkor nézd át.Ha látsz egy kis hibát,akkor a fent említett módszerekkel javítsd ki.
A tisztítást gyakran illik elvégezni.Az ellenőrzés ráér negyed vagy féléves időközönként.
Én a rozsdát lassan több mint 10 éve CIF-el tüntetem el.
Fogsz 1 rongyot, nyomsz rá 1 kis Cif-et, és ahol rozsdás ott elkezded dörzsölni, és az szépen lehozza. Persze a felpattogzás ott marad, de nem lesz csúnya rozsda színű.
A karosszériát nem rongálja, csak arra ügyelj, hogy utána jól mosd le vízzel, mert a Cif-től fehér marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!