Ajánlani kellene valami megbízható és viszonylag olcsó strapabíró autó márkát vagy autókat! Tudtok?
Figyelt kérdés
Ár 1M környékén , fogyasztásilag is jó lenne nemtudom az octavia?vagy golf?2011. máj. 5. 17:35
2/10 anonim válasza:
inkább a golf, esetleg ahogy elöttem irták a passat, vagy suzuki (igaz ez olcsobb kategoria) esetleg opel astra F
3/10 A kérdező kommentje:
bora?
2011. máj. 5. 17:50
4/10 A kérdező kommentje:
Milyen passat-ra gondoltál?? malac orrú az annyira nem tetszik! :(
2011. máj. 5. 17:51
5/10 anonim válasza:
"A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:42" vok!
igen arra gondoltam, de ha nem tetszik akkor ott a többi amit ajánlottam.Borát nem javaslom mert viszonylag ritka a több vw tipushoz képest és elég eladhatatlan...
6/10 anonim válasza:
szerintem is opel,a futómű pont a magyar utakra van tervezve,mondjuk az 1.7-es isuzu motor is kiváló szerintem(F astra 1.7D)
8/10 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés az octavia az drága lenne??Vagy nem olyan jó?
2011. máj. 6. 13:18
9/10 anonim válasza:
Nem vészesen drága 1 millióból simán kijön egy jobb darab.
példának itt van egy a felszereltsége is igen jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!