Miért nem elégszenek meg az emberek olcsó de megbízható autókal?
Azt látom,hogy a legtöbb ember hitelbe veri magát 6-10évre és melette úgy él mint egy csóró.
ui:nekem 13éve egy zastava-m van amitt még anó 60eft-ért vettem és minden hiba nélkül működik.
persze majd zastavával járok! nem őrültem meg!
Amúgy pedig én hitel nélkül vettem egy Ford Focus C-Max-ot!
Ja, és nem élek úgy, mint egy csóró.
ma 20:35
Jó döntés
Ami rég olcsó, arra a gatyád ráfizeted, és csak a bosszúságot okozza, illetve nem megbízható. Ki tudja hol mikor hagy cserben, talán ez közrejátszik, hogy a munkájához kell esetleg.
Mert nekem számít, hogy szép legyen az az autó.
Alfa 159
Nem feltétlenül kell az embernek hitelbe vernie magát ahhoz, hogy jó autóval járjon. Lehet használtat is venni.
Azért a te eseted se jó: "nekem 13éve egy zastava-m van".
Próbálj ki egyszer egy max 10 éves nyugati autót és rájössz, hogy mi a különbség egy zastava és egy olyan között. Nem bántásból írtam! Csak ez a véleményem.
Mert egy ütközésnél kicsit azért számít, hogy egy régi papírautó avagy egy mai biztonsági normáknak megfelelő 65légzsákos páncélszörny ütközik.
Illetve a benzinárak is jók lehetnek, bár nemtudom mennyit fogyazst egy őskövület.
Akkor nagyzoljatok! Ezt az autót 150eft-ból cakli-pakli rendbe lehet rakni(kaszni-motor) Más ember 3-4hónap alatt költ ennyitt törlesztésre.
Ja és hosszú távokra is járok vele.pl:voltam már Lengyelország,szlovákia,Ausztria,Románia,Bulgária.
Úgy közlekedek ahogy elővan írva:város 50/országút 90/autópálya 120. fogyasztás:5-7L
20:48as
Akkor ezt mond a motorosoknak is :)
20:35ös
A kérdés nem neked szolt.Hanem azoknak akik a semire hitelbe verik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!