Venni szeretnék egy szívódizel autót, ami megbízható és olcsó hozzá az alkatrész. Melyik típust válasszam?
Csak Merci!
De csak 10 évvel ezelőttit!!
Mennyit szánsz rá?
Lehet, hogy tudok egy elsőgazdás megkímélt Mercit.
Zöldséges mercit.
Vagy bármilyen 15 évnél régebbi szívó mercit.
Haver most vett e190-est, 21 éves, 5,5L-el megy (meg is lepődött, mert mindig annyit tankolt, mint bele mint az eddigi 2007-es szuzukijába aztán csak felfele ment a benzinmutató :D )és elnyűhetetlen. Az alkatrészek árát nézegettük hozzá, közröhej, olyan olcsó egy újabb autóhoz képest.
Nem egy versenyautó, mert lassú mint az állat és sajnos csak 4 sebességes, de M0-áson is szépen megy még 110-120-al és ott is 6L-t fogyaszt!
Mercedes w123, w124, 190D, C200D, C220D
Ezek közül válassz az ugényeid szerint. Más márkát nem érdemes venni, mert a régi merci nagyon olcsó, és az alkatrész is.
Nekem Peugeot partnerem van. Az alkatrész árakat nem tudom mert még semmit nem kellett cserélni benne. Igaz hogy csak 156000 van benne.
Ui. Azért vettem ezt mert akkor felhivtam egy embert akinek több mint 800000 km volt a partnerébe. Eladó volt. Az mondta hogy még nem volt nagy javítás. Lehet az enyémbe soha nem lesz annyi de idáig nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!