Mit szóltok a Malaguti F12-es robogóhoz ami ebben a hirdetésben van? Érdemes lehet megvenni? Alkatrész van hozzá és olcsón? Megbízható robogó?
Vagy még az APRILIA sr 50 robogóhoz mit szóltok?
Aprilliát NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondhat bárki bármit.
Ráadásul 21000 kmrel....Pfff Sok ám az egy robogónak.
Én is simót javasolnék, főleg, ha kezdő motor lesz, mert ezzel ha elesel, nem törik ripityára....
Mi olyan jó a Simson-on?Csúnya, régi, mellesleg már hárman megtanultak rajta motorozni.Mert aláírom hogyha a nagyapádé volt akkor jólehet...
Aprilia: miért volt újrafújva?kell lenni indoknak, 21.000Km sok.Ha minarelli blokkos akkor jó ha morini nem jó
Malaguti: levegős minarelli blokkos. alkatrész van szarásig.
Énis a Simsont ajánlom.
Egyik haveromnak volt SR50, másiknak F12 és mindegyikkel csak a baj volt.
Nekem a Simsonnal 2 év alatt semmi :)
Mind2 jó árban van.
Az apriliás azt írja hogy a motor fel lett újítva. nézz utána hogy ez mit takar. Lehet hogy csak a henger lett megfúrva, márpedig az nem motorfelújítás. Motorfelújítás úgy működik hogy a főtengelyt becentírozzák, tűgörgőket kicserélek, vagy új főtengelyt tesznek bele. Hengert megfúrják és túlméretes dugattyú kerül bele. Variátor és a kuplung kopó alkatrészeit kicserélik. Ez mind egyben a motorfelújítás.
21.000km amúgy tényleg soknak számít de a robogók km órája nem ritka hogy vissza van tekerve. Sose a km-t nézd hanem azt hogy ki használta és mire, és mindenféleképpen nézesd meg egy hozzáértővel mert bebukod ha egy szart veszel drágán.
Nekem F12-esem van de az drágábban vettem mint amennyiért árulják ezt a 2003-ast és az enyém idősebb is, de kereskedőtől vettem azért volt drága és nem is akartam a véletlenre bízni. Egyszer már megjártam egy Simsonnal(!).
Simsont ne vegyél csak ha van időd és pénzed kínlódni velük.
Mind2 megbízható típus csak a lényeg hogy olyat vegyél ami kitűnő motorikus állapotban van. Az esztétika az nem lényeg, bármikor rendbe lehet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!