A Polski Fiat 126p mennyire megbízható?
Bármilyen 20-25 éves autó mennyire megbízható?
2011. okt. 12. 14:18
Ha rendesen megcsinálod lehet normálisan használni. De ha olyat veszel ami agyon van gányolva szívhatsz vele sokat.
Ez minden régi gépnél így van: hiába mondja a tulaj hogy sosem volt vele gond, már számíthatsz rá, hogy miután megvetted majd szépen kijönnek a bajai.
De nem túl komplikált, nincs semmi különleges elektromos kütyü benne, ha a csatlakozások jók és nem rágta le pl. nyest a szigetelést a vezetékekről akkor kb. nincs ami elromoljon.
2011. okt. 12. 14:41
3/15 anonim válasza:
Megoszthatod vele a titkaidat, senkinek nem árulja el, megnyugodhatsz. :D
2011. okt. 12. 15:40
4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt nem igazán értem:D
Személyes tapasztalataim alapján mondom, hogy felejtsd el! A motor teljesítményéhez képest éhes, hangos, télen megfagysz benne, a legváratlanabb pillanatokban hullik szét benne valami (fék, kuplung, tengely, stb. stb.)... Utána lett egy rohangálós Marutink, azzal nincs gond (mondjuk rohad, de megbízható és igénytelen).
2011. okt. 12. 19:58
6/15 A kérdező kommentje:
Húha ez elég rosszul hangzik:SA rohadás mint írtam is nem számít meghegesztem,az a baj hogy eddig kb ugyanannyi jót meg rosszat hallottam ezekről a kispolszkikról mert az vitathatatlan hogy ehez fillérekért van minden alkatrész és hát nem egy bonyolult gép.
Az a baj, hogy a filléres utángyártott kisipari vacakok csak pont annyi ideig bírják, amennyit az áruk alapján következtetni lehet. :(
Esetleg a hasonló kategóriából 4 ütemű Wartburg vagy Trabi?
Én az utóbbin tanultam vezetni meg ezt-azt megjavítani, nem egy komplikált szerkezet. Ezek sem annyira spórolós gépek, de kényelmesebbek. Bár az nem semmi érzés, amikor kinyúlsz nyáron a Kispolák ablakán és eléred a küszöb alját. :D
2011. okt. 12. 23:42
8/15 A kérdező kommentje:
Hát Wartburgot semmiképp azt valamiért nagyon utálom és kispolszki kéne mert itt most az alacsony fogyasztás ami számít ez csak ilyen melós autó lenne a másikr "rendes" autóm mellé.Múltkor valaki a Maruti Suzukit ajálotta hát nem tudom ahoz már nem annyira olcsó az alkatrész meg talán javitani is nehezebb vagy te mit gondolsz erről K.G.?
Nekem Marutim még nem volt. Viszont itt jókat írnak róla általában. Esetleg a totalcar.hu-n a "Népítélet" menüpont alatt olvasgass kicsit.
2011. okt. 13. 08:28
10/15 anonim válasza:
2011. okt. 13. 11:52
Kapcsolódó kérdések: