Kezdő motornak szerintetek melyik a jobb? yamaha tzr 50 aprilia rs 50 Melyik lenne jobb? Melyikhez van több alkatrész ha meghibásodna? És megbízható motorok? És megéri venni használtan? És kb mennyivel mehetnek tunnning nélkül?
Elvileg - mivel ugye segédmotorkerékpárok - 45 km/h-val lehet menni velük.
A gyakorlatban 60 és 80 között változó a gyári folytás a legtöbb ilyen kis sportmotorban. Az enyémben pl. 75 km/h.
Kis tunningal bőven 100 felett mennek. Csakhát élettartam szempontjából ez már nem annyira szerencsés...
Mind2 ben ugyanaz a blokk van uh az alkatrészek ugyanazok és ezek a motorok tuning nélkül simán mennek 80-90 et
nekem 96 os rs50 em van teljesen gyári és 85-90 nel simán szedi a lábát.
Idáig egy gyertyát kellett vegyek bele mert az előző gazdája nem a megfelelő hőértéküt tett bele. Egy éve hajtom azóta csak olajat kellett bele venni nah meg benzint. Mostmár kellene rá költeni kopó alkatrészeket cserélni!
Szerintem elég megbízható motorok. 14 es karbival meg 12 es csonkkal 3.5-4 liter között eszik pedig nálam kapja hidegen melegen! Én nem bántam meg hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!