Melyik az az autó amelyik olcsó és nem romlik el?
A használt autókra gondolok. Pár százezerig kellene, de ennyiért csak elég öreg autók vannak, és gondolom arra már elég sokat kell költeni mert elromlik ez meg az.
Melyik a legjobb autó amelyik legkevésbé hibásodik meg?(öregen)
Pedig ha olcsó és megbízható kocsi kell, akkor régi Swift.
(megjegyzem, nekem nem az van) :)
Kedves kérdező!
Tapasztalatom szerint az öreg autókkal csak a baj van. Valamit mindig meg kell csináltatni rajtuk, hogy rendben legyen, a hibák sorról sorra jönnek előre, ha nem egyszerre.
Első autónak megfelel egy F Astra is, vagy egy valami korai gyártású Swift. Ha szerencséd van, kifogsz belőlük még az anyaországukban gyártottakat. Ezzel most nem azt mondom, hogy az Esztergomban gyártott Suzukik nem jók, stb. ;)
Köszönöm a válaszokat!
Én is attól félek hogy az öreg autókkal csak a baj van.
ez tévhit, hogy csak a baj van velük!!!:@
a leg pénztárcakímélődd egy suzuki swift lenne, 250eFt-tól már lehet rendeset is kapni!
olcsó az alkatrész, keveset eszik, nagyon megbízható!
valamint vw golf2-t ajánlom még: 1.3benzines vagy 1.6diesel
ezek is keveset fogasztanak, olcso szervizelni, és megbízható!
"amelyik olcsó és nem romlik el?"
Ilyen csak a mesében van.
20 éves kocsim van és azt hittem ez csak legenda hogy folyamatosan szerelni kell. Hát sajnos nem, valóban mindig elromlik valami.
Most pl. éppen a jobb indexem nem működik, immáron sokadszorra. Elismerem, ennek a kocsinak a megvétele sem volt az évszázad business-e (pedig igyekeztem körültekintően választani, akkor még jó ötletnek tűnt), de az sem hogy régi autót vegyek. Mondjuk direkt akartam régi autót tanulni rajta vezetni, ne legyen szervó és sokáig ott hagyom úgy a városban hgoy nem is látom, tehát olyan kellett amit nem sajnálok. Ha nem apám szerelgetné néha, lassan már többe lenne a szerelő mint a kocsi értéke.
Ha rám hallgatsz és megteheted veszel kicsit drágábban valami 6-8 éves új swiftet, vagy valami japánt.
Ha csak öreg autót tudsz venni, akkor swift, esetleg F astra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!