14-16 év közötti lányok akik motoroznak esetlek szeretik a motorokat/motorosokat dobjanak egy privit oks? :D 15/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 21:02
11/25 anonim válasza:
'esetlek' ha megtanulsz irni, akkor dobok privit :P
12/25 A kérdező kommentje:
úgy kell szétszedni hogy értesz hozzá :) Nekem semmi bajom nem volt vele sose :D
2011. szept. 26. 22:06
13/25 anonim válasza:
Utolsónak, valószínű h értesz is hozzá:D ha értenél tudnád h a simson az nem egy szar motor ahhoz képest h 30 évesek még ma is megállják a helyüket, ha béna vagy és nem tudsz egy simsont megcsinálni akkor ne is legyen neked vegyél egy mákdarálót, de akkor se fikázd a simsont
14/25 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsónak :)
2011. szept. 26. 22:09
15/25 anonim válasza:
Nekem is írhatna egy motoros lány :)
18f
17/25 anonim válasza:
nagyon nem állják meg a helyüket lassúak... és értek hozzá ne aggódjál, majd ha elektronikát kell szerelni, mint az apriliánál akkor leszel problémáddal, te hozzáértő
18/25 A kérdező kommentje:
22:16 Írj privit és beszélünk :D
2011. szept. 26. 22:26
19/25 anonim válasza:
Aki szidja a simson, az NEM motoros. Akinek van/volt szinyója, legalább magtanulja az alapszintű szerelést, és váltani is könnyű vele megtanulni. Nekem is az volt, és még most is hiányzik:D
20/25 anonim válasza:
Előtte be kéne akkor állítanod, hogy tudjak írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!