Crossosok, Endurosok, Quadosok miért tartanak össze nem ugy mint az utcai motorosok?
Hát nem tudom, én hobbi szinten crossozok és van egy 1000-res GSXR-em is.
A crossal ugye nem járok utcán, nem tudok ehhez hozzászólni, de rengeteg új ismerőst, havert szereztem ezzel, mert ugye a crossozás olyan dolog, hogy egyedül nem olyan jó szerintem, meg amúgy is jó, ha van kivel megbeszélni, hogy honnan szerzi az alkatrészeket, hogy megy a gép, hol van jó pálya, stb.
Az utcai motorozás pedig olyan, hogy egyre többen vesznek már csak úgy ni motort, akát Hayabusát is, anélkül, hogy igazi motorosok lennének. Tehát számukra a motor csak egy használati, vagy élvezeti eszköz. És nem intenek egymásnak.
Én sem köszönök már, csak ha ismerős jön velem szembe, azonban ha egy idegen köszön nekem, nagyon szivesen visszaköszönök.
én arra tippelnék hogy túl sok az olyan motoros akik nem az élményért motoroznak hanem csak simán autó helyett azzal járnak munkába stb.
ők nyilván le szarják a másik motorost,autósok sem integetnek egymásnak.
terepen ilyen motorost nem nagyon találsz,oda motor imádók járnak,így velük lehet dumálni,haverkodni,van össze tartás.
Én is utcai motoros vagyok, én mindig intek a többieknek, de ők is nekem (egy kis koreai cruiserem van pedig, amúgy remek kis járgány és nagyobbnak néz ki, mint amekkora). Nagyon kivételes, hogy nem, jobbára épp tépnek ezerrel kanyarban (de a jobbak így is megoldják, csak persze nem kézzel intenek), vagy ugye a robogósok nem vesznek részt az ilyesmiben, hacsak nem motorosok is egyben. Robogósoknak ritkán intek előre, de ha ők intenek, természetesen visszaintek.
Találkoztam már olyan véleménnyel, hogy az integetés szánalmas meg minek, tudom, hogy nem mindenki vesz benne részt, de akikkel én találkozom, azok szinte mindig igen. Nekem tetszik a dolog s már van egypár éve jogsim, de a mai napig felcsillan a szemem, ha látok egy motort, akár másét, akár a sajátomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!