Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezeket a motorosokat "elítéli...

Ezeket a motorosokat "elítéli a társadalom"?

Figyelt kérdés

Tegnap hazafelé tartottunk és először egy motor vagy 200-al megelőzött, fülsüketítő hangja volt, aztán rögtön utána jött még vagy 10 gyorsasági/sportmotor némelyik rendszám nélkül és előzés közben egy kerekeztek, sőt az egyik úgy,hogy az ülésen állt, a szemből érkező autós láttán is a szembe sávba maradtak csak kicsit húzódtak be a felezőig, és az autónak a padkára kellett húzódnia,hogy elférjenek.

Úgy egyébként értékelem,ügyesek meg stb, de azért én félek tőlük, kb ezekről gondolom,hogyha a szemből jövő szabályosan közlekedő autós csak súrolja valamelyiket, akkor az összes leszáll és agyonverik a sofőrt.

2015. ápr. 25. 09:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Majd egy kamion fogja elítélni őket, akaratlanul is.
2015. ápr. 25. 09:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tisztelem őket, egy csomó ember életét fogják megmenteni az épen maradt szerveikkel!
2015. ápr. 25. 09:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem. Néha donorokká válnak. Máskor meg az autós nem a padkára húzódik az ilyen görény miatt, hanem fának csapódik, s meghal. A motoros meg sem fog állni. A hírekben csak annyi lesz, hogy elvesztette az uralmát, áttért a másik oldalra stb. Biztosan gyorsan hajtott. Mondjuk majd mi. Mármint az autósra. Ja, vagy részeg volt.
2015. ápr. 25. 12:32
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket igen. Aztán a társadalom egy része szépen ki is vetíti e megvetését minden motorosra.
2015. ápr. 25. 13:24
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Előre leszögezem,a kulturált vezetés híve vagyok! DE! Merre láttál te ilyen motorosokat? Mert én elég sokat túrázok motorral,illetve a munkám autóhoz köt,tehát szinte egész nap úton vagyok,de ilyet én még nem láttam,hogy közúton az ülésen áll,és úgy egykerekezik valaki,főleg rendszám nélkül.És a kérdésre válaszolva,természetesen elítélem az ilyen közlekedési stílust,mind motorosként,mind családapaként.
2015. ápr. 25. 13:46
 6/19 anonim ***** válasza:
14%
Az a baj hogy 99% hogy nem fognak ez "ilyen" motorosok szerv donorrá válni ugyanis tudják mit csinálnak :D és amúgy is több balesetet okoznak az autósok mint a motorosok!
2015. ápr. 25. 14:08
 7/19 anonim ***** válasza:
Persze, tudják mit csinálnak.Én is motorozok, de magasról sz*rok rá, hogy mivel közlekedik, ha hülye.Nem sűrűn, de én is láttam már ilyen kisebbségi komplexusos idiótákat.Némelyik akkora barom (igen, autósok, kamionosok, stb. között is), hogy szántani lehetne vele.Az ilyenek miatt én azt javaslom, hogy aki sokat közlekedik, pláne országúton, az rakassa bele az autójába a fedélzeti kamerát.Egy esetleges balesetnél perdöntő lehet.
2015. ápr. 25. 14:51
 8/19 anonim ***** válasza:
39%
ha tudod hogy útálnak, hol érdekel hogy mit gondolnak? kicsit útálnak vagy nagyon. engem nem érdekel hogy megdöglök, de legalább vigyorral a képemen. csak másnak ne essen baja. neked se lett bajod, tehát nincs mire panaszkodni. amúny 200nál állni az ülésen egykerék közben teljesen apszurd.
2015. ápr. 25. 18:42
 9/19 anonim ***** válasza:
Motorosként én nagyon ellenzem az ilyen viselkedést. Az emberek szeretnek általánosítani és az autó ketrecéből nézve nincs különbség motorok között, de ha van is, minimális.
2015. ápr. 25. 18:58
 10/19 A kérdező kommentje:

Egy percig sem állítottam,hogy bárki is 200-al egy kerekezett.

Egy feltehetőleg közéjük tartozó motoros elhúzott közel 200-al az autók mellett, 2 keréken, a motoros ült a helyén, rendeltetésszerűen használta a járművét.

Ezután jött 8-10 másik motoros, 1-2 cross motor szerűség és a többi mind gyorsasági sportmotor volt, nem vagyok motorszakértő, típust nem tudok mondani.

Ezek közül volt amelyiken rendszám sem volt (például a 2 cross motoron, de a gyorsasági motorok közül is legalább 2-re emlékszem amin nem volt)

Én 90-el mentem, ők olyan 60-tól 110 közötti sebességgel mehettek, változó volt, kinek hogy tetszett.

Ezek közül többen is többször egy kerékre állították motort, az egyik motoros (rajta speciel pont volt rendszám) a nyeregben állt fogta a kormányt és úgy ment előre néhány másodpercig, azután letette két kerékre, és gázt adva tovább ment, valószínűleg később ismét felemelte a motort egy kerékre, de nem őt figyeltem.

Olyan 1 percen belül el is tűntek mind.

Remélem így már érthetőbb.

2015. ápr. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!