Ezeket a motorosokat "elítéli a társadalom"?
Tegnap hazafelé tartottunk és először egy motor vagy 200-al megelőzött, fülsüketítő hangja volt, aztán rögtön utána jött még vagy 10 gyorsasági/sportmotor némelyik rendszám nélkül és előzés közben egy kerekeztek, sőt az egyik úgy,hogy az ülésen állt, a szemből érkező autós láttán is a szembe sávba maradtak csak kicsit húzódtak be a felezőig, és az autónak a padkára kellett húzódnia,hogy elférjenek.
Úgy egyébként értékelem,ügyesek meg stb, de azért én félek tőlük, kb ezekről gondolom,hogyha a szemből jövő szabályosan közlekedő autós csak súrolja valamelyiket, akkor az összes leszáll és agyonverik a sofőrt.
Egy percig sem állítottam,hogy bárki is 200-al egy kerekezett.
Egy feltehetőleg közéjük tartozó motoros elhúzott közel 200-al az autók mellett, 2 keréken, a motoros ült a helyén, rendeltetésszerűen használta a járművét.
Ezután jött 8-10 másik motoros, 1-2 cross motor szerűség és a többi mind gyorsasági sportmotor volt, nem vagyok motorszakértő, típust nem tudok mondani.
Ezek közül volt amelyiken rendszám sem volt (például a 2 cross motoron, de a gyorsasági motorok közül is legalább 2-re emlékszem amin nem volt)
Én 90-el mentem, ők olyan 60-tól 110 közötti sebességgel mehettek, változó volt, kinek hogy tetszett.
Ezek közül többen is többször egy kerékre állították motort, az egyik motoros (rajta speciel pont volt rendszám) a nyeregben állt fogta a kormányt és úgy ment előre néhány másodpercig, azután letette két kerékre, és gázt adva tovább ment, valószínűleg később ismét felemelte a motort egy kerékre, de nem őt figyeltem.
Olyan 1 percen belül el is tűntek mind.
Remélem így már érthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!