Most akkor meg kell állni az autósnak akkor is, ha a gyalogos csak a zebra előtt áll, és nem lépett le a zebrára?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 18:33
1/32 anonim válasza:
A törvényben az van, de csak ott, ahol nincs lámpa.. Amúgy kéne.. de nem állnak meg.. :S
2/32 anonim válasza:
nem. ha leteszi a kisujjat a zebrara, akkor kell megallni.
3/32 anonim válasza:
Meg kell állni.. De én hülyeségnek tartom mivel alig tartják be.. De ha én megállok és elindul a gyalogos a mellettem lévő sávban meg jön vki aki pont leszarja h én miért állok ott és elcsaphatja.. szóval sztem így veszélyesebb :S Volt már rá példa h elhúzott mellettem és csak pár centin múlt h a gyalogos nem lépet ki elé..
4/32 anonim válasza:
már a SZÁNDÉK is lelépésnek számít (tehát ez,hogy ott áll) ..szóval meg kell !
5/32 anonim válasza:
én idén mindig megállok,de néha ki kellett ordítanom, hogy na induljál már el))))))))))))))))
6/32 A kérdező kommentje:
Hát pont ezért tettem fel a kérdést.Nem egyöntetűek a válaszok.Esetleg rendőr,vagy kresz oktató nem tudna írni.Vagy link ahol 100%biztosan meg lehet nézni?
2010. febr. 11. 19:41
7/32 anonim válasza:
Hát figyelj én most tettem le a jogsit és meg kellett állnom mindig ha a gyalogosnak még csak a szándéka volt meg akkor is.. Viszont ha elindultak és nem zavartam őket pl.: hosszabb zebránál akkor elmehettem előttük, bár ezt így nem értettem xD
8/32 A kérdező kommentje:
És honnan tudom,hogy a gyalogosnak szándéka van átmenni?
2010. febr. 11. 21:02
9/32 anonim válasza:
Hát ha a gyalogos átkelőnél áll akkor már szándéka van :D
10/32 anonim válasza:
SZerintnenm nem keneee, ho megalana vagy igne, de ha mar mindkenkepp akkor inkáabb ajjon meg az utszan..
egy rendőr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!