Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi van ha leveszem a lábam a...

Mi van ha leveszem a lábam a kuplungról?

Figyelt kérdés

Fél éves jogsim van,de kicsit még mindig félek a kuplung használatától. igazából az oktató nem nagyon szólt bele a kuplunghasználatomba,annyit mondott h kanyarba már felengedett kuplunggal menjek. vizsgán is olyan hibám volt h többször van benyomva a kuplung mint kellene.

félek,h túl sokszor váltok,esetleg feleslegesen. ezzel kárz téve a kocsiban. pl. rövig 50-100m-es szakaszoknál 2-esből felvátok hármasba,mikor látom mások inkább lassabban mennek el odáig. nem tudom miért.h bemelegedjen az autó miután elindultunk? eddig mindig a kocsi hangja alapján váltottam,de ma már nem azt figyelem hanem a fordulatszámot. nem akarom h elérje a 2Ezret mert akkor sokat fogyaszt. meg amikor araszolunk a kocsisornál,mondjuk körförgó előtt hosszu sor van,akkor jól teszem ha 1-esben megyek végig? vagy 2-esben kellene?

Lány vagyok

2014. dec. 5. 20:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%

Ja..értem ,akkor lehetsz bunkó ha valaki fiatalabb? Képzeld csak a korod nem jelenti azt, hogy bármiben bárhol jobb lennél mint én. Ezt ne feszegessük..hülyeség és vicces is :)

Nem kell így a szivedre venni,csak az igazat írtam. Mondtam hogy bocs :) Hagyjál már...

2014. dec. 5. 20:43
 12/30 anonim ***** válasza:

2000 korul elvaltani, mert sokat fogyaszt...

ezzel szepen olod az autot grat!

2014. dec. 5. 21:12
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Na azért állj már le a 24%-os őszinte válaszaiddal.

Amúgy meg nem őszinte hanem bunkó. Kicsit kevered a kettőt.

Ha nincs kocsija amit naponta vezet még jó hogy nem tudja mit és hogy kell normálisan.

Mert ugye az ember nem abban a 30 órában és 580 km alatt tanul meg vezetni, hanem egyedül a forgalomban.

Amúgy meg ez az oldal arra való hogy kérdezzenek...

Ja és amúgy hány éves vagy?

Ja még a jogsit sem kezdted el... Innentől kezdve szerintem csönd.

2014. dec. 5. 21:13
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
24%-os beleköt mindenkibe ezért 24%-os :)
2014. dec. 5. 21:25
 15/30 anonim ***** válasza:
57%
Vegyél automatát ott nincs kuplung 1 gonddal kevesebb.
2014. dec. 5. 21:26
 16/30 A kérdező kommentje:

13-as. nagyon szépen köszönöm! teljesen igazad van,egyetértek veled. Sztem az illető tizen pár mondjuk 18 év körüli lehet.mert nagyon butuska (őszinte :P ) választ adott.

14-es jó. :D

15-ös,tetszik az automata,de nem kéne ütem már olyanban,de én szeretk váltogatni,hisz sztem ez is egy jó élmény a kocsiban..

jó mondjuk automatában biztos jobban tudsz figyelni minden másra,nem tudom h működik,de anniyra nem is érdekel. nekünk városi kis sofőröknek ó az automata,én imádok váltogatni. nagyon ritkán ránézek,de csak még uj az autó,meg kell szokni,bár azt mondják könnyű megszokni.

tipusát most nem is tudom milyen,de 67 lóerős. kis szutyok :) felénk sok az emelkedő,de nem nagyon birja.. néha félek,nehogy egyszercsak hátrafelé guruljunk. kb. 10%-os emelkedő

2014. dec. 5. 21:39
 17/30 A kérdező kommentje:
És ha csak beszélgetni akarok,mert egyedül vagyok,akkor is van jogom ide kérdést tenni? :P
2014. dec. 5. 21:40
 18/30 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, ne válts fel ilyen hamar. A motornak is van egy optimális fordulatszáma, ahol a legkevesebbet fogyasztja megtett útra vetítve. Legalább 2500-ig hagyd elforogni.

Az egyes csak arra való, hogy megmozdítsa az autót, ha már a sebesség megfelel kettesben az alapjárattól kicsit magasabb fordulatnak, kapcsolj fel, 10-el már nyugodtan gurulhatsz kettesben.

Az offoló, kötözködő, remélhetőleg hamarosan tovább csökkenő százalékúval ne foglalkozz, csak trollkodni jár ide.

Huszonnégyszázalékos, ha egy privát üzenetet nyilvánosságra hozol, akkor jó eséllyel ki is záratod magad innen.

2014. dec. 5. 22:01
 19/30 anonim ***** válasza:

Azért nem bírja az emelkedőt a kocsi, mert hamar váltasz.

Én a 800 m3 Marutimmal is úgy mentem az emelkedőn, mint a golyó. Pörgetni kell a motort (főleg, ha kis m3), de nem gyilkolni. Erre gyakorlatban érzel majd rá.

És van az a dugó, ahol elég az 1 alapjárat...

És nincs "tökéletes" vezetés. Mi teljesen más stílusban vezetünk a férjemmel, mégis működik mindkét kocsi. A kopó alkatrészek meg egyszer így is úgy is elkopnak... (ha nem gyilkolósan vezetsz, akkor nem sok különbséggel)

2014. dec. 5. 22:10
 20/30 A kérdező kommentje:

Mi van nem bírja szegény lelkecskéd az osztást? Az ŐSZINTESÉGET?

nem kell itt az én lelkemet simizni,a tiedet kéne. én szeretm ha kajakra megmondják mit tegyek,engem nem zavar ha beledumálnak a vezetésembe,persze csak ha azt tényleg vezetni tufó teszi. a

2014. dec. 5. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!