Kanyar előtt mindig leveszem a gázról a lában, és erre mindig rándul egyet az autó. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 11:18
1/18 Antimod válasza:
Ilyen erősen fog a motorfék?
Szép lassan is vissza lehet engedni a gázt, akkor lehet, hogy nem rándul.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem, akkor nem rángat...
2012. szept. 14. 11:58
3/18 A kérdező kommentje:
Apa mondta, hogy rakjam ki üresbe, de kanyarban nem szívesen raknám üresbe... Bár lehet, hogy megfogom próbálni, mert idegesít...
2012. szept. 14. 11:59
4/18 Atswarlord válasza:
Ha utána hirtelen gázt adsz, akkor is ránt egyet a kocsi?
Ha elsőkerekes, akkor talán a motortartó bak, hátsókerekesnél pedig a hardy tárcsa szokott lenni.
5/18 anonim válasza:
Akkor ne vedd le róla a lábad!
6/18 anonim válasza:
Kanyarba nem megyünk be sem üresbe kapcsolt sebességváltóval, sem benyomott kuplunggal!
7/18 pagan válasza:
nekem is torpan néha az autóm,én már sok mindent kicseréltem és finomodott a problem sokat,tuti valami apróság lesz nálatok is,valami kontakt hiba vagy hasonló,de persze 100 féle hibalehetőség van..NEM természetes a torpanás az biztos,de üresbe semmiképp ne tedd,az kóklerség,modd meg a faternek:D
8/18 anonim válasza:
én nem értem miért nem szabad üresbe rakva belemenni egy kanyarba, vagy benyomott kuplungal
valaki mondja már meg! privátban
9/18 pagan válasza:
mindent szabad...de ember gondold végig feleslegesen minek koptatni a kuplungot kanyarban??motorfékkel lassítasz és utána kicsit rálépsz a gázra,ha meg éles akkor visszaváltasz,üresbe menni az meg milyen már...
10/18 anonim válasza:
Azért, mert így gyakorlatilag azt csinálnak a kerekeid amit akarnak, csak szabadon futnak. Ha elkezd csúszni kifelé, vagy hirtelen kell korrigálnod, akkor a gázzal tudsz játszani, vagy csak simán a motorfék megfogja. Ha üresben mész semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!