Főzős Laci kérdése:
Azzal, hogy ha 15 percre leveszem az autó akkumulátorának pozitív sarkát, ezzel törölhető-e ki az autó számítógépéből a Check Engine lámpa?
Figyelt kérdés
A múltkor valószínűleg még hideg motornál meghajtottam a kocsimat,és kijelezte a Check Engine-t,pedig 300 km-rel ezelőtt jól belőtték a szervízben.Mik lehetnek az okok?2010. okt. 9. 20:23
1/7 anonim válasza:
nem javaslom a hibakód törlését.
ha kitörlöd ilyen módon, soha nem derül ki mi volt a gond.
engem hajtana a kiváncsiság,hogy mi a baj.
több tucat hiba közül jelez eggyet a C.E. lámpa.
4/7 A kérdező kommentje:
2008-as Skoda Octavia Tour,benzin-autógáz,1.6 i.
2010. okt. 9. 21:12
5/7 anonim válasza:
Ha valami gond lesz vele, újra bedobja a check lámpát, akkor nézesd meg! Jópár dolog miatt lehet...
6/7 A kérdező kommentje:
Ok,de most voltam vele egy komolynak tűnő szervízben,és eddig jó volt.Csak az a baj,hogy munkanélküli vok,és 180 km oda-vissza,pedig ezt kell tennem,mert az elvégzett szervíz után úgy is 6 hónap garancia van.
2010. okt. 9. 21:18
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd le,ha ismét előjön akkor érdemesebb megnézetni vhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!